Zornić i Bašić pisali Schmidtu: "Pristojan čovjek bi spakovao svoje kofere i zaputio se svojoj kući"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

60u7i

I šta bi dobili kada bi on otišao ?

Haha

***

Porfiricus Geneticus

Ali on je neokolonijalni upravitelj, nema srama, a ne zna, neće da prizna, a tek je krenuo da razvaljuje državu po diktatu adZ-a, nesvjesne i mutne Amerike i nezainteresirane Njemačke. Vidite da se ponaša u stilu nek protestvuju, umoriti će se, samo da se ne čuje u EU i Zapadu, neka ispada da je ovo svanje što provodi nešto odlično i genijalno. Nemaju naši građani svijesti da ovog mufljuza ispratimo kući a takođe i onog Američkog ambasadora koji sada na terenu skupa sa Escobarom i ovim najnovijim Jaši-Zajaši muti na stiblnosti Z.Balkana. Kad progledamo zaista će biti već prekasno. A pustili smo ovu bagru da nam se igraju životima. I nije Anti-Zapadno osjećanje ako ih se upozorava na katastrofalne greške koje prave!!!

Boki

Imaš gradjanske države u Pakistanu, Maroku, Iranu..pa tamo idi i podnosi apelacije sudu za ljudska prava.

Mile vozi traktorce

Zar ovoj babi, zeljnoj racku, a neće je niko, nitko nije rekao da da je BIH nepovratno podijeljena. I jedino će tako i moći opstati u jednom komadu, kao zajednica tri naroda. Pusti bajke o građanima. Možda bih i povjerovao, da si spomenula i SDA, koja želi isključivo islamsku BIH, po željama krepanog gada Izmetbegovica. E neće moći. Imaš rezervata od 23% i tamo radite šta želite. Znam da je tijesno, al nema više. ka Mile Pustite bajke o epskim glupostima nasih susjeda, sanjao da budu neko i nesto a do sada smo vidjeli ko st ei sta ste. Adio.

Tralalalalalal

Imaš gradjanske države u Pakistanu, Maroku, Iranu..pa tamo idi i podnosi apelacije sudu za ljudska prava. ka Boki Mozda ima ona vise prava nego ti , ti si dosljo. Nasao si da nesto popujes, Da ste vi bili vlasnici zemljista ne bi se ti sad javljao na forum i pokusavao da stvoris tenzoje medju ljudima. Osladilo se ukrasti i opljackati. Mogli ste u proslosti ali u sadasnjosti i buducnosti cemo da vidimo sta mozete.

***

Lijepe riječi su ukras

👍👍👍👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍

***

Lijepe riječi su ukras

ovaj bašić se izborio za crnogorsku sutorinu!

Oficijelni Izvještaj sa rasprave o statusu Sutorine na ... - Krug 99 krug99.ba 25. tra 2015. — Prof.dr Hazim Bašić istaknuo je da je spor oko Sutorine po međunarodnom pravu riješen slučaj. Res judikata – viđena stvar, presuđena stvar. U slučaju tužbe za rješavanje ovog problema Bosna i Hercegovina rutinski gubi na Međunarodnom sudu pravde. Smatra da treba poštivati strogu proceduru koja je propisana ustavnopravnim poretkom BiH, jer je to način kako treba riješiti problem koji je zapravo izmišljen. Istakao je da se javnost u BiH potpuno dezinformira u vezi s pitanjem u kojim je granicama priznata Bosna i Hercegovina. To nisu granice AVNOJ-a. Bosna i Hercegovina je priznata u onim granicama u kojim je u trenutku sukcesije obnašala političku vlast. To su one granice dokle je došao domašaj upravnog sistema Bosne i Hercegovine. Povodom konstantnog negiranja stavova tzv. Badinterove komisije, istakao je da se zaboravilo da su 1992. godine ti stavovi u jednoj drugačijoj formi objavljeni kao Rezolucija UN-a broj 757. Tom rezolucijom jasno su interpretirani stavovi Međunarodne arbitražne komisije i oni su danas dio međunarodnog javnog prava i ne mogu se ignorirati.

BRKICA

MARS U SRBIJU ODAKLE SI I DISLA

Ruzna, stara baMburina...

Zasto samo ne krepas? Vidjet ces, lakse ce ti biti....

/ Najnovije