Zoranu Milanoviću stiglo pismo iz Srebrenice: "Jadno je i bijedno"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jedino sto je ¨jadno i bijedno¨,

***

Moze li neko imati svoje

***

Da ponovimo... TEŠKE BOJE

Zorislav Šeše... ovaaaaj Milanović je narkoman. Njemu samo treba dobra roba ili stručna pomoć. Ima ona nekakva komuna za odvikavanje u Međugorju... Tamo kažu. kada dobiju neke čudne supstance, svaki dan viđaju... Svašta viđaju i to različitim bojama..

R BiH

Pustite, o cemu pisete …Milanovic je isfrustrirani, veoma promitivni brbljavac Duhovno pripada onima koji dno gledaju odozdo ……

Fran ek

Očito misli da je interesantan . Samo ga treba maksimalno ignorisati, prije svega političari iz BIH. Ne voli ga ni vlastita žena a ni djeca ako ih ima.

Mostar

***

ZG

***

.:.

Nitko nije vise isprostituirao Srebrenicu od ovih Majki i Bosnjacke politike.... ka Mostar Vrhunac državničke i mudre politike je svađati se udruženjem žena! Ma bravo majstore. Čekaj, pa on se svađa bukvalno sa cijelim svijetom osim sa rigidnim desničarima i hercegovačkim katolicima. Bravoooooo

Gost_Radio_Sarajeva

Tako vaspitan. Udbaska familija.

LJILJAN

TO SU PISALI IZ VRHA SDA NIJE NIKO LUD

***

***

sparco

Kajko sad nije dobar a doskoro ste ga kovali u zvijezde.Tako ce te i Komšica uskoro.

Opet zoki jede nedzase

Sta ocekivati od uzp

MIG29

Treba mu ****ti mamu

/ Najnovije