Zoran Tegeltija o uklanjanju crkve iz dvorišta nane Fate

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hrkljus

""Očekujemo da će u proljeće ove godine biti završen kompletan proces izvršenja presude Evropskog suda za ljudska prava", kazao je Tegeltija." Očekujemo!?!?!?! Kisa se ocekuje, ocekuje se nesto sto je van vlastite moci, Fata očekuje dvadeset i nesto godina!!!! Ova izjava je uvreda za zdrav mozak, ovo je nesto sto moze samo posljednji ljigavac izjaviti! I primiti podobru platu za svoj posao. Ljudski odpad.

NB

Ova crkva iako bi trebala biti Kuća božija, je najbolji primjer đavolizacije iste. Naravno i njene arhitekte i neimare treba liječiti!

/ Najnovije