Zoran Tegeltija: Nisam sretan što su građani BiH išli u Srbiju na vakcinu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

nevjerovatno, bez grize savjesti ne preuzima odgovornost. dodje mi da pocnem vjerovati u svevisnjeg, da ce mu nekad neko naplatiti

????

Ne mogu dalje od naslova da ga citam? Nisi sretan? A da li si sretan sto nam nisi obezbijedio vakcine? Da li si sretan za ovoliki broj umrlih? Selo gori, a baba se ceslja... podsjecas me na onu babu..SRAM TE BILO!

MAKTUB

Daj, pobogu, dosta vise price. Sta ste se raskokodakali vi tukci iz vlasti? Sto vise pricate suplju? Sta ste uradili za 26 godina na prosperitetu ove zemlje? Obnovili fabrike da se zaposle ljudi da ne napustaju zemlju, izgradili puteve, ceste? Posumljavali golet? Gradili skole, bolnice, slali medicinsko osoblje na specijalizacije? Ne daj vam boze da se skupi rodbina od preminulih zbog vaseg javasluka, odn. lopovluka. Bagro

nasvasta

Za vakcine snosiš odgovornost,ali mnogo veći krivci su oni koji nisu pravili državu pa bi ti sada sudski bio gonjen.SDA SDP SZBiH bavili se pljaćkom sopstvenog naroda ,pljaćkaška privatizacija a imali dovoljno ruku da naprave državu to su najgore izdajice i pomogaći SANU2.

011

"Dakle, u ovoj zemlji niko nikome nista vise nametati nece. Kada su Srbi u pitanju i Republika Srpska, ako nece u NATO, nece se ici u NATO. Evo to vam ja kazem u kameru ovdje." Bakir Izetbegovic, emisija Pecat, RTRS, 31.10.2019 (na 6 minuta i 30 sekundi)

/ Najnovije