Zoran Milanović odlikovao zapovjednika brigade koja je srušila Stari most?

/ Komentari (44)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BRKICA

TO JE CISTA LAZ TO TZABIH SAMA SRUSILA ODAKLE NA LICU MJESTA KAMERE

Ministar električar

E to se zove relaksiranje odnosa. Kako kaže naš MVP. Svaka čast ministre!!! Samo tako, za samo 100 dana čudo (pod znacima navoda) napravio si.

Habuhabuhabu

Abd da mu se svi mostovi u glavi sruše tj. obruše.

Ti si toliko glup

TO JE CISTA LAZ TO TZABIH SAMA SRUSILA ODAKLE NA LICU MJESTA KAMERE ka BRKICA

Mostar

Jadnici, jad i cemer od takozvane vojske

Ovo

Nije nikakvo rusenje bilo vec samo uklanjanje Turskih zaostavstina na koje su jadne mujice toliko ponosne jer nista svoje nemaju.

runner

FAŠISTI !!!

Gubava svinja

Nek mu je lipsanu majku i djecu u paklu .I mi će mo odlikovati onoga ko mu pobije porodici.Dobit će najvaći orden od Bošnjaka.Dijecu im krvavu polipdanu u.z.p.ovačku *****o

Nije laž

TO JE CISTA LAZ TO TZABIH SAMA SRUSILA ODAKLE NA LICU MJESTA KAMERE ka BRKICA Da ti mi ****no ****u majku i svu familiju i polipdanu i živu.Djecu vi ****li vašu zločinačku

Pravda

6 procenata katolika u BiH Nisu bitni nisu faktor nista su …..i neka tako i ostane amin

Uklonite će mo mi karpatske svinje

Nije nikakvo rusenje bilo vec samo uklanjanje Turskih zaostavstina na koje su jadne mujice toliko ponosne jer nista svoje nemaju. ka Ovo Nazovi hrvate i srbe .****tnće vam turci djecu polipdanu Ako vam smetaju turci što su vaše *****etine mame i babe se naseljavali kod Turaka sa Karpata da bi zaradile za parče hl**** i prodavale se za siću ****etine pa vas otpad i turske IZDRKOTINE kuje ostavile na Balkanu

Habuhabuhabu

Nije nikakvo rusenje bilo vec samo uklanjanje Turskih zaostavstina na koje su jadne mujice toliko ponosne jer nista svoje nemaju. ka Ovo nije to turska već svjetska zaostavština, ali ne može zaobljeno da uđe u kockastu glavu.

Impotencija

Taj ruski agent zvani stakor koji ide svugdje gdje se ima sta pojest i popit djabe,je nasljednik fasista tudjmana,suska i ostalih iz uzp.

A sta je tu čudno?

Usmrdjeli čviljavi u s t a š i c a.. Sad će mu trojka aplaudirati!

I d i o t e

TO JE CISTA LAZ TO TZABIH SAMA SRUSILA ODAKLE NA LICU MJESTA KAMERE ka BRKICA Gospođu ti među brčiće a ti navijaš! Važi smećaru kamenjarski?

BRKICA

Gospođu ti među brčiće a ti navijaš! Važi smećaru kamenjarski? ka I d i o t e ZEKANE ISTINA BOLI

Mostar

Mi smo ga gadjali, muslimani su ga minirali i poslali na dno Neretve i izvukli golemu politicku korist iz toga

Alf

TO JE CISTA LAZ TO TZABIH SAMA SRUSILA ODAKLE NA LICU MJESTA KAMERE ka BRKICA Zato sto je planirano na sest mjeseci od napada srusiti mozt. Da ovjekovjece.

Net

Napokon se vidi rezultat ulaska u EU, najbolja vest u RH u zadnjih 30g... SNAŽAN RAST Obrtnici i male firme potukli moćni turizam. Uprihodili deset milijardi kuna više i zaposlili 107 tisuća ljudi.

Vera

Fala Bogu da su srušili samo most da islamisti ne mogu preko, a ne ceo grad jer je njihov. Onako ko Srbi "svoj" Vukovar.

Jovo

Nije nikakvo rusenje bilo vec samo uklanjanje Turskih zaostavstina na koje su jadne mujice toliko ponosne jer nista svoje nemaju. ka Ovo kad smo kod turskih zaostavština, srpski jezik ti ima 35% turcizma, a i cela Srbija ima turska imena ulica i gradova i sela....

Turkija

Hrvati koji kažu da su ostali nepokoreni od Osmanlija LAŽU, zato jer je Bosna cela hrvatska zemlja i svi muslimani u njoj su ******eni Hrvati. Pavelić je to lepo rekao: "Hrvatsko cvijeće".... Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativnet KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

Bosna

Znate li zašto je Bosna postala muslimanska, a Bošnjaci ******eno Hrvatsko cvijeće? Osmanlije dolaze, a hrvatski fratri u Bosni su zaratili sa papom jer nisu hteli da ga priznaju, hteli su biti samostalni! A tada, ko je bio protiv pape pušten je da ga muslimani gaze. Zato je pregažena i Bosna i sve pravoslavno na jugu Evrope, a prva katolička Hrvatska nije, branila je i katolička braća Talijani i Austrougari. Znate li da je na Blajburgu zajedno sa *****ama ubijeno oko 6.000 muslimana iz Bosne, a Blajburg je, kako reče muftija na komemoraciji, do 95g bio najveće mesto stradanja muslimana u Evropi? Istina je da ste prodali veru za večeru, Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma?

Ime

BEOGRAD: Singidun - keltsko ime. Singidunum - romanizovano keltsko ime. Bjelgrad - prvo slovensko-hrvatsko ime iz 9vek. Alba Graeca - latinsko ime. Fejervar - mađarsko ime. Griechische Weissenburg - germansko ime. Castelbiancho - italijansko ime. Nandoralba - mađarsko ime. Nandorfejervar - mađarsko ime. Landorfejervar - mađarsko ime. Veligradon - vizantijsko ime. Veligrada - tursko ime. Dar Ul Džihad (Kuća rata) - drugo, ratno tursko ime. Belogrados poleos - grčko ime. Beograd - srpsko ime koje mu dala SPC, ne bjel nego beo. Kraj turskog ropstva je bio tačno 19. 4. 1867g kad su turske vlasti predale ključeve grada Beograda, nakon čega on ponovo postaje srpski grad... ZAGREB: Gradec - zapisano ime grada u 8vek. Kaptol - crkveno ime grada Zagreba 9vek. Zagreb - legenda o Mandi i Manduševcu. Zagreb nikada nije bio pokoren, Turci su ga više puta napadali i on se odbranio, a kad su došli zadnji put kod Ivanić grada, Hrvati su paši koji je vodio napad skinuli glavu i poslali je katoličkim vođama u Beč i posle više nikada nisu došli.

Vera

Kako to da su turci 500g u pohode išli preko Beograda za Evropu i pokorili baš sve pravoslavne zemlje na Jugu Evrope, a nikada nisu mogli preko Zagreba, ma ni da dodju do njega da pokore te male i prve katolike na putu, Hrvate. Da skrate za Sloveniju pa za Italiju da tu njihovu "čizmu" lepo odseku od Evrope i pregaze je do Rima i Pape, a šta im je i bila namera. A eto, preko “vatikanskih psa čuvara” Hrvata nisu mogli, kao ni niko pre njih! Hrvati kažu da ih Gospa od Osmanlija sapasala u Sinju, a od komunista u Međugorju, a Branitelje 90ih krunica?... Beograd je kroz istoriju išao kukavički, kako vetar duva. Nakon prodane vere za večeru Vizantiji 1219g (kad je ona autokefisala SPC) pa od bitke na Kosovo polje i sve do ww1, u Beogradu i okolici je bilo 217 džamija, a i zvao se Dur Al-Džihad šta znači Kuća rata. Skupština je izgrađena na temeljima najveće džamije u Evropi koja se zvala Batal džamija, o čemu se ćuti, svoje istorije i vere se sramite? Ma bar je dosta turskog jezika ostalo, ko i hrane, a i to je nešto...

Gost_Radio_Sarajeva

Bilo bi čudno da nije.

adi

ako jeste, neka je legitiman vojni cilj trebalo ga je davno srusiti

adi

6 procenata katolika u BiH Nisu bitni nisu faktor nista su …..i neka tako i ostane amin ka Pravda Tih 6% se isto pita kao vas 45%, i imaju vise teritorije od vas jadova koje je nato spasio poraza, mozes ti ****u svirati, ali unitarnu bosnu imati neces, a bez hrvata, i srba neces je nikako imati, svako na svoju stranu, a vi u palestini ostanite

Video

Zato je netko i montirao onaj video o rušenju mosta, a u njemu vojnik kaže, pazi, kaže da je to HVO hahahaha... pa malo djete to ne bi stavilo u videu.

Ivo

Je ki bio i Konakovic i Nikšić ?😂

Panzer

Šta je problem islamisti,sud u Hagu,kojeg vi obožavate rekao MOST JE VOJNI CILJ

.

***

Леми

Мост је био легална војна мета. Босански муслимани су на жалост злоупотребљавали мост у војне сврхе за потребе преношења наоружања, али и као утврђени ватрени положај са којег су отварали ватру на другу страну. Нереално је било очекивати да хрватска страна неће одговорити ватром на ватру са моста. Босански муслимани су директни и једини кривци за рушење моста.

Camrković

Meni je bilo lijepo gledati kako cmizdre uje kad su im braća pravoslavci gađali Dubrovnik . Eto ti mile hrvatino prilike da odlikuješ milu Srbina . Samo se kitite , Čovića je već odlikovao mile pravoslavaca.

Samoistina

Nije nikakvo rusenje bilo vec samo uklanjanje Turskih zaostavstina na koje su jadne mujice toliko ponosne jer nista svoje nemaju. ka Ovo mamu vam uzp-ovsku

Kakva istina

ZEKANE ISTINA BOLI ka BRKICA M a j m u n e

Db

E HEBO VAS MOST VIŠE DA VAS HEBO

Sta drugo ocekivati

Ne pada iver daleko od panja,zoran je veci *****a od pavelica Uzp

Tatar

Zoran Milanović je inače deklarisani fasista

Haujesno

Pa zar haski sud nije rekao da je rusenje mosta bilo opravdano

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije