Bezobrazni Milanović: "Majke Srebrenice kažu da nisam dobrodošao? Onda neću ni ići"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Pa znas da one svakog neistomisljenika rokaju kamenjem. I bolje sto nisi dosao jer one su prijetnja po stanovnistvo a pogotovo za sluzbena lica.

Duško

Da odmah objasnim, g. Milanović nije moj tip političara, pa tako i ne mogu biti njegov fa. Sve što je izjavio prihvaćam kao jedno mišljenje, koje uopće ne mora biti ni približno kao moje. Htio sam dsamo reći da se neslužbeni razgovori među političarima ne prenose u javnosti i među diplomatima se takav čin smatra nešto najružnijim. Onaj tko to radi izgubi na vjerodostojnosti i nikada više neće biti u prilici saznati "nešto više"od bilo kojeg političara s kojim se susretne. Državnici izbjegavaju takve ljude. Pravi razgovori se uvijek vode uz kaficu, a oni službeni su za raju i obično ne prikazuju ono o čemu se stvarno razgovaralo. Ako poslušate Vučića, na primjer, on će uvijek reći kako se "vrše pritisci na njega", ali vam nikad neće navesti ime ni citirati što je ono šta mu se kaže u 4 ili više očiju. I da dodam, Milanovićev nastavak je bio nepotreban, jer se izrečeno među državnicima podrazumijeva.

Duško

PS: Milanović razgovarao s Dodikom. Da, i? Koliko mi je poznato Tuđman i Milošević su tijekom rata razgovarali 18 puta i imali su čak i "oficira za vezu" (Šarinić). Šolc je upravo razgovarao s Putinom. Ima takvih slučajeva bezbroj. Eto je Milanović razgovarai sa Džeferovićem, a kladio bih se da s Komšićem nije razgovarao(iz poznatih razloga). Sad se Džaferović odrekao komunikacije s Milanovićem, a siguran sam i budućim hrvatskim predsjednikom. Prenosenje razgovora "uz kaficu" u javnost, ito neautentično, si je zatvorio vrata. Nije on izabran da zatvara vrata, već da ih otvara...Nogom ih neće otvoriti.

Pseto latinsko

..... da bahalija ne ceka. I odmah kljuceve grODZanske u sake uz ponizno izvnjenje sto nisu i prije. MARS DJUBRE! ka Ma ja, trebali su pozurit izginut... Na Kupresu ni jedan nije pogino, *****a to jest, jer je mjesto vec bilo prazno. Samo se cekalo Antu Rosu da sa juga dovuce *****e da prvi udju u grad. Kakvo ginjenje i *****e. To baci i zadnju granatu prije nogom kroci ispred rova.

22

Rekao kako jeste

I nemoj,cuvaj svoju UZP domovinu

Kako covjek napreduje u budaladtinj

Udo

Nemoj, nikad ne došo.

A HA HA, kako BA LI JANDER od moderatora

selektivno brise hrvatske komentare, HAHA :)). Neka, nek se djeca vesele, sta ce drugo, znak nemoci, vide da je polako gotova predstava... :)

Psetp BA HLIJ SKO KUKAVICKO, da ste ista vrijedili

Na Kupresu ni jedan nije pogino, *****a to jest, jer je mjesto vec bilo prazno. Samo se cekalo Antu Rosu da sa juga dovuce *****e da prvi udju u grad. Kakvo ginjenje i *****e. To baci i zadnju granatu prije nogom kroci ispred rova. ka Pseto latinsko .............................................. ne bi morali cekat omrazena pseta latinska da vas oslobode. A nama nauk: POMOZI SIROTU NA SVOJU SRAMOTU. Will not happen again!

HRVATINIC JE BIO

I U SREBRENICI 1550 GODINE I SRBIN STEFAN LAZAR VLADAR KADA SU TURCI AGRESORI OKUPIRALI SREBRENICU STEFAN JE BRANIO SREBRENICU OD TURAKA SAGRADIO BEDEM KULU DA BI SREBRENICU BRANIO OD TURAKA

KAKO SU POSTALI MUSLIMANI

******ILI SE SRBI I HRVATI I POSTALI MUSLIMANI I TAKO NACIONALNOST MUSLIMANA ZOVE SE *******A

sparco

Na Kupresu ni jedan nije pogino, *****a to jest, jer je mjesto vec bilo prazno. Samo se cekalo Antu Rosu da sa juga dovuce *****e da prvi udju u grad. Kakvo ginjenje i *****e. To baci i zadnju granatu prije nogom kroci ispred rova. ka Pseto latinsko Pa lafo što ste čekali oluju i Hrvatsku vojsku.Što Srbima sami neprobište linije prije.Nemoj baljezgat bezveze.

sparco

Na Kupresu ni jedan nije pogino, *****a to jest, jer je mjesto vec bilo prazno. Samo se cekalo Antu Rosu da sa juga dovuce *****e da prvi udju u grad. Kakvo ginjenje i *****e. To baci i zadnju granatu prije nogom kroci ispred rova. ka Pseto latinsko Eto Armija tvoja oslobodila.Isto kao i Glamoc i Grahovo i planinu Sator kako bi se stvorili uslovi za oluju i deblokadu Bihaca.Laprdas bezveze.

/ Najnovije