Zoran Milanović: Ja sam predsjednik Hrvata u Bosni i Hercegovini

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zagreb

Imamo mi Komšića koji ces nam ku..c.

To je svima poznato

Komšića su izabrali muslimani, i on zastupa njihove interese i politiku!

U ime

Građana, Bosanskih katolika i ostalih. Što to nikad nećeš biti.

HR

Na izborima si dobio 53% glasova na izborima pa nisi ni precjednik svih hrvata u HR. A kamoli nas bosanskih katolika .

Hehe

Nemoj to da govoriš! Pa muslimani nisu glasali za tebe, oni hoće Sejdu, on radi za njih!

Antitijela

Los si!!!

Zoki mamlaze

odakle ti prvo da od Hrvata u BiH praviš manjinu?!

Pameti ni na vidiku

Svojim izjavama je samo potrvdio agresiju Hrvatske na Bosnu i Hercegovinu. Cime se budala ponosi pametan se stidi !

af

Što je najgore ima istine u ovoj izjavi, jer se na svakim izborima koji se održavaju u RH i građani bez obzira na naciju, a imaju HR putovnicu mogu izjasniti za političke opcije i pojedince na tim izborima... Sa takvim stavom da on jeste predsjedik pojedinaca koji učestvuju u tim izborima!

Gost

Kralju, ti si naš predsjednik. Hrvat iz Sarajeva

KINEZ

NORMALNO KAD SVI HRVATI U B I H IMAJU PSOSE ILI TI PUTOVNICE.A VI BOSNJACI??? IZMISLJENI MALO MACKU GOVEDJA GLAVUSA I NERESI VISE.

nasvasta

Normalno da je predsjednik hrvatski građana i dijaspore ,ali Bosancima fašista može samo popuniti.

uf

iznad jajca zora svice, dobro doso predsjednice

predsjednik

Milanoviću, evo samo da kažem možeš da ga sisaš

Gost

Čovjek je fino rekao. Republika Hrvatska ima obvezu da vodi računa o svim njenim državljanima gdje god oni žive, u mjeri u kojoj joj to Ustav RH nalaže. Milanović je predsjednik Republike Hrvatske, a Hrvati u BiH su državljani Republike Hrvatske. Dakle, Zoran Milanović jeste predsjednik onih Hrvata u BiH i iz BiH koji imaju državljanstvo Republike Hrvatske. Šta je krivo rekao!

ZA KINEZA

NORMALNO KAD SVI HRVATI U B I H IMAJU PSOSE ILI TI PUTOVNICE.A VI BOSNJACI??? IZMISLJENI MALO MACKU GOVEDJA GLAVUSA I NERESI VISE. ka KINEZ Kinezi te cekaju da radis u rudniku. Tvoja buducnost je zagarantovana uz bracu Kineze

Za Gost

To znaci da je on predsjednik i tkz Hrvata u Srbiji. Vi imate vise arsina za mnoge stvari kako vama odgovara. Zato i postoje kriteriji i zakoni u svijetu da bi ovakve nebuloze ne bi izavale sukobe izmedu pucanstvom. Drugo u Hrvatskoj zive Hrvati, u Bosni i Hercegovini zive Bosanci i Hercegovci katolicke vjeroispovjesti. Naucite da razlikujete Nacionalnu pripadnost i vjersku pripadnost. Cak ni vas predsjenik ne vidi tu razliku. Na sta se svela diplomacija, ne seoski nivo uz kafanske pjevacice.

John

Tako je Zoki!! Ti si predsjednik svih Hrvata i u B i H i cijelom svijetu !! Tebe Hrvatski narod postuje!!! Ta nije Sejdo Komsic !!! Kojeg ce se i Bakir i Bosnjaci u skoro vrijeme odrec !!! Jadnik se nece imat sa kim ni napit u Sarajevu ...

NY

Pa u pravu je Milanovic, reka je nesto totalno normalno, normalno je da je npr. Francuz koji zivi u Spanije takoder predsjednik Macron, nerazum propitkivanje tog novinara upitao sam se jeli taj novinar ne zna tko je i tko je njegov predsjednik.

Gost

Poslušajte čovjeka do kraja, pogledajte video do kraja. Rekao je da su svi građani hrvatske narodnosti u BiH državljani Republike Hrvatske i da njima on i jeste predsjednik. Rekao je da su to politike koje on nije provodio, ali da je to danas tako. Da su to političke i formalno-pravne činjenice. Rekao je i to da u Hrvatskoj danas nema nitko tko bi želio podjelu Bosne i Hercegovine.

miki

e jesmo se usrećili sa komšijama a bogme i sa susjedima...a najgori su Bošnjaci među njima kao ovaj milanović ili Vučić. Logično.

Za John

>>Tako je Zoki!! Ti si predsjednik svih Hrvata i u B i H i cijelom svijetu !! Tebe Hrvatski narod postuje!!! Ta nije Sejdo Komsic !!! Kojeg ce se i Bakir i Bosnjaci u skoro vrijeme odrec !!! Jadnik se nece imat sa kim ni napit u Sarajevu ... ka John << Zoran mu moze jedino biti konkurent u pijancenju!

dno dna!

Napiši, brate nešto i o Ovima Znao si foru da se stih očeliči Napiši nešto, makar sitnim slovima Ne budi jaje, to na tebe ne liči; Provali rimu za notornu laž, za dubok uzdah posustalog sna Rimu za tminu i tišinu na dnu dna. Opleti, brale, i ne udaraj lament Na taj smo fazon majmune i prizvali Smrada sa farme pustimo u parlament Onda se krstimo kad nešto izvali; Otkad je sveta i veka i nas, najveće protuve prigrabe vlast Rasturi svatove pijani svat, bratija proglasi grabež za Krstaški rat. Dno dna! Al' sve je to već viđeno. Dno dna! Svi trpimo postiđeno. Dno dna! No, i spore sveće dogore i film se prekida. Dno dna! Skupštinski 'leb bez motike; Dno dna! To spada u narkotike Dno dna! Sa te se igle ne skida. Znam, nije lako, sve se manje-više zna Velike reči sićušne su postale Nađi bar nešto što svetluca na dnu dna Izvedi neki trik za nas Preostale; Siđi u taj bunar, uklet i tih Sve naše novčiće otkrij za Njih Za klince čiste i zbunjene Raščini sve naše želje neispunjene... Dno dna! Hleba i audicija. Dno dna! Sreća je teška cicija. Dno dna! Ostare deca na draftu na asfaltu, u zlu; Dno dna! Mogli bi biti giganti Dno dna! Al' sve su više migranti Dno dna! U svojoj zemlji, na svom tlu. Dno dna! Kliče se nebulozama Dno dna! U inat dijagnozama Dno dna! I isti krezubi statisti mlate barjakom. Dno dna! I što je više štrajkova Dno dna! Pazari više lajkova Dno dna!

Koja genijanost....

............Provali rimu za notornu laž, za dubok uzdah posustalog sna Rimu za tminu i tišinu na dnu dna. Opleti, brale, i ne udaraj lament Na taj smo fazon majmune i prizvali Smrada sa farme pustimo u parlament Onda se krstimo kad nešto izvali; Otkad je sveta i veka i nas, najveće protuve prigrabe vlast Rasturi svatove pijani svat, bratija proglasi grabež za Krstaški rat. Dno dna! Al' sve je to već viđeno. Dno dna! Svi trpimo postiđeno. Dno dna! No, i spore sveće dogore i film se prekida. Dno dna! Skupštinski 'leb bez motike; Dno dna! To spada u narkotike Dno dna! Sa te se igle ne skida. Znam, nije lako, sve se manje-više zna Velike reči sićušne su postale Nađi bar nešto što svetluca na dnu dna Izvedi neki trik za nas Preostale; Siđi u taj bunar, uklet i tih............... PRIMJENJIVO ZA BILO KOJEG OD OVIH DEGENERIKA S KRAVATAMA...ALI SVAKOG!...........

Habuhabuhabu

On je predsjednik svih Hrvata tj. Hrvatskog sveta da budemo precizniji.

A jesi li

I predsjednik hrvata u SADu to ga je trebalo pitati

MO8800

Tipican odnos roba i robovlasnika. Ljudi koji samo sluze da se iskoriste ili za izbore ili drugacije. Tipican odnos prema koloniji. Oduzeo si im indetitet, i sada ih jases.

071

Nisi. Kada ti Rusi finansiraju predizbornu kampanju, onda ima da cupkaš kao mečka kada ti zviznu. U suštini si domaći izdajnik.

bih hrvat

Bosnjaci, vi povedite racuna o sebi a mi hrvati u bih cemo o sebi.Ne trebate vi nama birat ni predstavnika niti govorit kako cemo i sta cemo.I koliko imamo mi prava te koliko nas ima.Ima nas koliko nas ima u bih.U hrv nas ima vise i pogotovu nas ima puno vani.I to su sve bogati jaki poduzetnici.Malo po malo rijesit cemo se krkanluka kojeg ima i kod nas u dobroj mjeri.A dotad se respektirajmo

za bih hrvat

Bosnjaci, vi povedite racuna o sebi a mi hrvati u bih cemo o sebi.Ne trebate vi nama birat ni predstavnika niti govorit kako cemo i sta cemo.I koliko imamo mi prava te koliko nas ima.Ima nas koliko nas ima u bih.U hrv nas ima vise i pogotovu nas ima puno vani.I to su sve bogati jaki poduzetnici.Malo po malo rijesit cemo se krkanluka kojeg ima i kod nas u dobroj mjeri.A dotad se respektirajmo ka bih hrvat Ima spravo samo 15.2 % prava i ako mozes sa tim procentom nesto odluciti onda je dobro. Pucanstvo sa 52% ce od sada da odlucuje za vecinu stvari, jer je kap vode prelila casu! Covjek da vam ruku a vi hocete cijelo tijelo- a pa sto je bilo BILO JE!

/ Najnovije