Zoran Milanović: 'Hajde neka dvije hiljade Srba dođe u Sarajevo'

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Ima ih i vise narkomanu i tvojih rvata i.a u Seheru samo to vas neinteresuje

Bravo predsjednice na paralelama.

Steta sto nista ne stoji iza tebe. Nit dovoljnoo jaka ekonomija, nit dovoljnno jaka vojna sila (premda jaca od bosanske), a nemas ni Ustavom RH neke sad bas super ovlasti.

¨neinteresuje¨

Ima ih i vise narkomanu i tvojih rvata i.a u Seheru samo to vas neinteresuje ka Bosanac ............... Izgleda da tebe pismenost bas ne interesuje nesto posebno, a?

Hehehe

Ima ih i vise narkomanu i tvojih rvata i.a u Seheru samo to vas neinteresuje ka Bosanac Nek ti dodje 2000 srba u Jasenovac.

Koel

Hajde neka 2000 srba dodje u zavreb protestvovati i traziti sao krainu da vidimo

N

Hajd nek vam srbi dobiju pokrajinu u hrvatskoj je bo ti putin mat er fasisti cku

Awro

NEKA DODJU, NECE IM NI DLAKA S GLAVE FALITI. TO SU TVOJE I DODIKOVE LAZI JER ZELITE DA RAZBIJETE BIH. DA SE TI NISI UMIJESAO, MI HRVATI BI IZABRALI HRVATSKOG PREDSTAVNIJA A OVAKO, TI CES BITI KRIV STO CE KOMSIC OPET PROCI. MILANOVICU DOSTA JE TVOG ZLA U BIH.

Krkoje

Nek ti dodje 2000 srba u Jasenovac. ka Hehehe Prvo neka postave samo jednu tablu sa ćiriličnim natpisom ... haos su napravili u Vukovaru radi par tabli.. Mogu misliti šta bi bilo da se skupi 20 srba na jednom mjestu. Kada bi se 2000 skupilo, katolibani bi digli avione da ih bombarduju..

Ljiljan

Fuuuj čvigava podmukla krivousta nakarado,tražite nešto u BiH što niste dali s ervima u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj!

Seet

HAJDE NEKA DODJU U ZAGREB I TRAZE PRAVA KOJA IMAJU U SRBIJI. .

Sedu

U CILOJ RVATSKOJ IH NIMA TOLIKO KOLKO IH HOS TI

Tuner

Ne mogu jer su ubijali. U zagreb mogu? Vidim u hrvatskoj ih ostalo 800000 koliko ih je bilo chetnicino. Kosovac odnosno ucijenjen od bia da radi za njih. A sta da se bosnjaci i srbi dogovore o dva entiteta. A tjeras na to. Pa kasnije primi ovih 200000 bosanskih katolika koje zoves hrvatima u zagreb

#

Ja, al' gdje nac u Bosni 2 tisuce Hrvata !!

Miki

Hrvatska propada hrvati napuštaju HR sve manje vjernika a ti se baviš stvarima o kojima nemaš pojma. *****e jedno

Sasvim na mjestu.

Prvo neka postave samo jednu tablu sa ćiriličnim natpisom ... haos su napravili u Vukovaru radi par tabli.. Mogu misliti šta bi bilo da se skupi 20 srba na jednom mjestu. Kada bi se 2000 skupilo, katolibani bi digli avione da ih bombarduju.. ka Krkoje

NE DOLAZIT

DA DODJU UBILI BI IH MUSLIMANE

Gost

Bolje nego u Zagrebu.

Klosarski rijecnik...

....a Sarajevo je prepuno Srbijanskih tablica. Ponovo lupetas gluposti!

Nema plate za danas informeru

Ne mogu jer su ubijali. U zagreb mogu? Vidim u hrvatskoj ih ostalo 800000 koliko ih je bilo chetnicino. Kosovac odnosno ucijenjen od bia da radi za njih. A sta da se bosnjaci i srbi dogovore o dva entiteta. A tjeras na to. Pa kasnije primi ovih 200000 bosanskih katolika koje zoves hrvatima u zagreb ka Tuner Sa pravoslavnim daeshom?

nije bosna turska

Fuuuj čvigava podmukla krivousta nakarado,tražite nešto u BiH što niste dali s ervima u maloj posranoj fašističkoj krvačkoj! ka Ljiljan niti si je ti *******a nasledio bosna je srpska i hrvatska drzava kotromanica znas li ko je to *****o

nije bosna

nisu hrvati u bosni kao turci u njemackoj

No name no name

Pa jahte pogani krastavci psi dođite da baš vidimo šta će se dogoditi .****i ti **** svoju majku.Zar već niste pokušavali i to u znatno mnogo većem broju i šta *****ili ste šugavac

Boske

Hajkde neka dojdu v Zagreb na traktorima ,oni kaj ste ih poterali smrdlivec jen.

Seks

Kakva dalabu.Kako ga braca Hrvati izabrase, ne misle ljudi ovako kako on prica.Ovo je neki iskompleksirani retard

/ Najnovije