Znate li u kojem gradu u BiH je najviša, a gdje je najniža prosječna plaća: Razlika je 500 KM

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Zbog sda i hdz

Srednjobosanski kanton je totalno unisten i osiromasen, dio teritorije BiH iz kojeg se bjezi glavom bez obzira. Konstantna vladavina sda i hdz je razvalila ovaj kanton toliko da ce trebati decenije da se vrati normalan zivot dostojan covjeka. Stranacki kriminal je toliko uzeo maha da je postao normalna pojava a lokalni stranacki mocnici smatraju se goapodarima zivota. Bitna je stranacka knjizica i vjera, obrazovanje i strucnost se ne tolerisu a sve sto se ne poklapa sa njihovim nacinom razmisljanja smatra se neprijateljstvom.

Hare

Vi ste totalno nepismeni. Nije grad i kanton isto. Naslov vam nema veze sa tekstom.

Mima

Srednjobosanski kanton je totalno unisten i osiromasen, dio teritorije BiH iz kojeg se bjezi glavom bez obzira. Konstantna vladavina sda i hdz je razvalila ovaj kanton toliko da ce trebati decenije da se vrati normalan zivot dostojan covjeka. Stranacki kriminal je toliko uzeo maha da je postao normalna pojava a lokalni stranacki mocnici smatraju se goapodarima zivota. Bitna je stranacka knjizica i vjera, obrazovanje i strucnost se ne tolerisu a sve sto se ne poklapa sa njihovim nacinom razmisljanja smatra se neprijateljstvom. ka Zbog sda i hdz

/ Najnovije