Znate li šta se desilo ispred hotela Jablanica danas na protestu podrške za Enisu Klepo?

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Policija se tradicionalno ponaša

jako čudno štite građane na neki samo njima poznat način --vise liči da štite počinitelje i ako mogu kako hinjski da žrtvu gurnu

Evo opet legendarnog naslova Znate Li

Da znamo ne bi dolazili na portal da vidimo vijesti. Znate li? Znaju samo oni koji su danas bili u Jablanici. Kako ostatak populacije da zna?!

Polis

Normalno da ce stititi i objekat i onog protiv koga su protesti napravljeni. Da to ne rade onda bi linč bio dozvoljen zakonom.

/ Najnovije