Znate li koliko sada košta paleta drva: "Nisam ni mogao sanjati"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

i koliko na kraju košta metar drva?

@

i koliko na kraju košta metar drva? ka robot Jest vala kao da mi znamo koliko dođe drva na paleti. Vjerovatno metar ³ . Opet se jeftinije grijati u svojoj režiji na drva ili struju nego preko Toplana koje bi trebale biti najjeftinije a one su najskuplje.

Nije skupo da je 150

Eeee uz drva dobije i paletu.

Objektivan i nepristran

A koliko kosta ultra debeli vuneni dzemper broj ili dva veci nego sto treba, tri para debelih vunenih carapa i jedna debela vunena kapa koja se spusta ispod usiju kod neke nase seljanke? Kao jedna paleta glupih drva.... I ne zagadjujes puno jer manje lozis, nema ujutro puno iznosenja pepela.... Grijat minimum da bude u kuci oko 17°C i dobro se utoplit, pa cemo vidjet cijenu kad padne potraznja, hoce i onda "tesko nalazit radnike". Ali! JAdni konformist ne moze tako, on hoce da sjedi u majici kratkih rukava dok napolju pada snijeg - eh onda ne kukajte!

Objektivan i nepristran

A Toplane su smrt! Prodao sam stan ISKLJUCIVO iz tog razloga sto je bio na kolektivno grijanje i kupio stan na individualno, etazno... Fino stavim termostat na 17°C, ne mogu za mjesec dana nabit 50 KM plina, a prije Toplanama 135 KM!!! Grijali su kao ludjaci, 26°C u kuci, nema, moras prozore otvorit, ne postoje razdjelnici topline, nista, samo full grij i placaj... Mogu mislit koliko je sada sa poskupljenjima energenata, a i dalje 26°....

BB

Meni došao račun od VIK-a za utrošenu vodu. Piše da sam potrošio za mjesec dana 12 paleta vode.

@ objektivan i ...

A Toplane su smrt! Prodao sam stan ISKLJUCIVO iz tog razloga sto je bio na kolektivno grijanje i kupio stan na individualno, etazno... Fino stavim termostat na 17°C, ne mogu za mjesec dana nabit 50 KM plin......°.... ka Objektivan i nepristran Pa prema novom cjenovniku za grijanje stana 7 mjeseci u godini za 60 m² košta oko 1380 KM.(iako se dio plača 12 a dio 7 mj.) a to je oko 200 KM. mjesečno. Na taj način kanton primorava vlasnike da prodaju veće stanove jer ne dozvoljavaju grijanje recimo samo jedne prostorije ili dijela stana. Mnoge zaviju u crno jer nisu u mogučnosti plačati a oni im tovare dugove tako da neki ostanu bez ičega.

Adi

nasi fasisti koriste rat u ukrajini za jos jednu pljacku glupog naroda, nema gluplje marve nego u bosni, cuti, trpi, krepi ko te hebe

Nadimak...

Porasla cijene goriva, radnici se sve teže nalaze, raste minimalna plata ne zbog ekonomije već zbog nedostatka radnika pa logično da će i metar drva biti skuplji. Ali nije ovo ništa još šta s emože desiti pred zimu i u zimi, još ako Rusi zavrnu plin...e onda će biti dernek, Metar će biti 500KM.

Ima nova vrsta goriva

Ložite nacionalizam, vrlo učinkovito, diže krvni pritisak i samo ćete grijati manje.

Cash

Samo investirsti u solarnu energiju. Dodju li uhljebi da *** sve ih pod zemlju potjerati. Eto im i struje njihove, i peleta i ugljai svega.

Salih

Na PALETAMA NAJVISE kradu a sto se tice cjena drva pa sta reci izgleda da je sazrelo da se zarati pola sljajma neljudi treba da bude pobijeno ja ga ne prizivam al se ovako NEMOZE vise zivjeti BIH puna suma i drva a krkani dizu CJENE a vecina prodatih je isto na neki nacin pokradena

Objektivan i nepristran

A Toplane su smrt! Prodao sam stan ISKLJUCIVO iz tog razloga sto je bio na kolektivno grijanje i kupio stan na individualno, etazno... Fino stavim termostat na 17°C, ne mogu za mjesec dana nabit 50 KM plin......°.... ka Objektivan i nepristran Pa prema novom cjenovniku za grijanje stana 7 mjeseci u godini za 60 m² košta oko 1380 KM.(iako se dio plača 12 a dio 7 mj.) a to je oko 200 KM. mjesečno. Na taj način kanton primorava vlasnike da prodaju veće stanove jer ne dozvoljavaju grijanje recimo samo jedne prostorije ili dijela stana. Mnoge zaviju u crno jer nisu u mogučnosti plačati a oni im tovare dugove tako da neki ostanu bez ičega. ka @ objektivan i ...<< Pa to je to sto kazem, ta cijena, samo sto sam ja mensualizirao. Ali princip da se ne moze sam sebi smanjit grijanje, ili kako kazes, jednu sobu iskljucit, to je necivilizacijski. Zasto ja moram opterecivat okolis bespotrebnim grijanjem ako meni osobno tolika temperatura ne treba? Zato sam ga prodao i kupio samo zericu manji, ali sa etaznim. KOJA RAZLIKA u cijeni grijanja!!

TEK OCELO SANJACES USKORO JOS KAKO SI DRVO KAKO GORIS KAKO TI JE VRUCINA HALUCINIRACES

SAMO NAVIJAJ ZA NACISTE UKRAJINCEONI CE DA VAS GRIJU ZAGRIJU DOCI CE DRVA IZ AMERIKE IMAJU ONI SU BOGATI

USKORO NEMA HRANE SVIMA RAT

NEMA GRIJANJA NEMA HRANE ETO VAM RATA NACIONALISTI TAKO I TREBA GLADUJTE KAD NAVIJATE ZA NACISTE

USKORO NEMA HRANE SVIMA RAT

NEMA GRIJANJA NEMA HRANE ETO VAM RATA NACIONALISTI TAKO I TREBA GLADUJTE KAD NAVIJATE ZA NACISTE

SANJAS DA SI DRVO DA GORIS GORIS DA TI JE VRUCE VRUCINA

TEK POCELO ZA POLA GODINE EVROPA GLADNA SIROMASNA INDUSTRIJA PADA SVE PADA NEMA POSLA GLADOVANJE NEMA GORIVA NEMA PLINA NEMA PLATE DIJASPORA SE VRACA KO CE IH HRANITI

Mir

A koliko kosta ultra debeli vuneni dzemper broj ili dva veci nego sto treba, tri para debelih vunenih carapa i jedna debela vunena kapa koja se spusta ispod usiju kod neke nase seljanke? Kao jedna paleta glupih drva.... I ne zagadjujes puno jer manje lozis, nema ujutro puno iznosenja pepela.... Grijat minimum da bude u kuci oko 17°C i dobro se utoplit, pa cemo vidjet cijenu kad padne potraznja, hoce i onda "tesko nalazit radnike". Ali! JAdni konformist ne moze tako, on hoce da sjedi u majici kratkih rukava dok napolju pada snijeg - eh onda ne kukajte! ka Objektivan i nepristran

Mir

NRW

A koliko kosta ultra debeli vuneni dzemper broj ili dva veci nego sto treba, tri para debelih vunenih carapa i jedna debela vunena kapa koja se spusta ispod usiju kod neke nase seljanke? Kao jedna paleta glupih drva.... I ne zagadjujes puno jer manje lozis, nema ujutro puno iznosenja pepela.... Grijat minimum da bude u kuci oko 17°C i dobro se utoplit, pa cemo vidjet cijenu kad padne potraznja, hoce i onda "tesko nalazit radnike". Ali! JAdni konformist ne moze tako, on hoce da sjedi u majici kratkih rukava dok napolju pada snijeg - eh onda ne kukajte! ka Objektivan i nepristran jelde da ja sada trošim pare za neke vunene đempere čarape i kape ma hajde nepričaj. Radije ću za te pare kupiti najnoviji mobitel. Ili?

/ Najnovije