Znate li koliko radnika iz RS-a svaki dan dolazi da radi u Federaciju BiH?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bbbb

I opet na kraju radnog dana kad se vrati u rs, velica mladica i misli isto ko i dodik i hoce da se ocjepe, samo im treba zabraniti da rade u fbih.

samoproglašeno radio-sarajevo

najutjecajniji (poslije) kljiksa binarni portal na dušu mladih, nesazrelih još, bosanaca...

Haha

Treba nabit granicu oko 23% da ne dolaze!

Multieticnost?

Samo Srbin Sarajevo Spasava

Kakve gluposti

I opet na kraju radnog dana kad se vrati u rs, velica mladica i misli isto ko i dodik i hoce da se ocjepe, samo im treba zabraniti da rade u fbih. ka Bbbb Takve stvari prosto nisu moguće, nije ovdje aparthejd, u ist. Sa žive i Bošnjaci i niko im ništa ne zabranjuje. A zbog duplo jeftinije novogradnje. Život teče dalje.

Senci

Zabraniti neprijateljima da rade u nasim firmama

Koja nebuloza

Zabraniti neprijateljima da rade u nasim firmama ka Senci Naše firme uništavaju naši lopovi i kriminalci

Sa_071

Sve je u redu, svi smo mi jedna mala siromašna državica. Neka. Ali volio bih samo vidjeti ove nacionalističke degenerike i čuti njihovu priču da je situacija obrnuta. Kao npr ovo Haha degena koji ima metar nickova i svakodnevno ovdje prosipa izmet iz svog retarrdirang mozga na ovim komentarima. Dokoličarski degenerik se u tim slučaju ne bi smirivao 24h dnevno. I ovako ništa drugo i ne radi, samo mrzi i pljuje, kako bi tek bilo onda??

Shvatite

Srbe u zajednickim institucijama koje se nalaze u federalnom sarajevu placa republika srpska iako bi trebalo vise srba da radi u zajednickom institucijama po procentu stanovnistva. Ako vam to ne odgovara premjestite zajednicke institucije u rfpubliku srpsku pa vi dolazite kod nas.

Haha

Sve je u redu, svi smo mi jedna mala siromašna državica. Neka. Ali volio bih samo vidjeti ove nacionalističke degenerike i čuti njihovu priču da je situacija obrnuta. Kao npr ovo Haha degena koji ima metar nickova i svakodnevno ovdje prosipa izmet iz svog retarrdirang mozga na ovim komentarima. Dokoličarski degenerik se u tim slučaju ne bi smirivao 24h dnevno. I ovako ništa drugo i ne radi, samo mrzi i pljuje, kako bi tek bilo onda?? ka Sa_071 kao prvo i prvo smiri se. Nisi u džamiji. Kao drugo i posljednje; predložio sam sasvim logično rješenje onima kojima smeta broj ćafira u bliskoistočnom Sarajevu i koji broje iste. Nema tzv Bejha, nema ni ćafira u 23%. E kjaro?

🔥🔥🔥🔥

A zna te li koliko rade iz FBiH u rs provjerite

Majstore

Srbe u zajednickim institucijama koje se nalaze u federalnom sarajevu placa republika srpska iako bi trebalo vise srba da radi u zajednickom institucijama po procentu stanovnistva. Ako vam to ne odgovara premjestite zajednicke institucije u rfpubliku srpsku pa vi dolazite kod nas. ka Shvatite Ne radi u zajedničkim institucijama 8500 ljudi. Sarajevo je puno radnika iz RS-a što je sasvim normalno jer svako ide raditi tamo gdje mu je bolje.

Haha

Tu brojku može samo vidjelica Pizza iz Međunožja ustvrditi... Tak je nekoji dan imala ukazanje da Bosni i Hercegovini živi čak 120 tisuća BH katolika... Avaj, to je bilo samo puko ukazanje... Šmrc...šmrc...

Uip

HDZ BiH mora biti izbačen iz svih struktura vlasti. Zbog njih BiH tone sve više u polożaj kolonije Hrvatske.

/ Najnovije