Znate li koliko je u BiH krajem maja bilo nezaposlenih osoba

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

Dabogda ih bilo 3x puta vise, samo sviraju qurcu, vise na fejsu, instagframu, i kmece sve nepismeno, ali bi svi kancelariju, klimu i 1200km plate, e kurko, fataj se baustele za to vas je bog stvorio

Moamer

Od 3,7 mil. ljudi, preko 2 mil. je otišlo vani stomakom za kruhom. Ovo što je ostalo preživljava. Rodbina šalje novac i drže ovaj narod u životu. MoneyGram najjeftinija opcija. U Raiffeisen se besplatno može podići a ne treba ti račun u banci. Da nije transfera i dijaspore neki ljudi ovdje ne bi imali šta da jedu.

Bc

Kad svi odu vise nece bit nezaposleni.

/ Najnovije