Znate li koliko je glasova Željko Komšić osvojio u gradovima zapadne Hercegovine?

/ Komentari (56)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Inače

***

Hm

Znaci nije totalno nelegitiman

Bosanac

Hocete ugrozavat i lajat na Bosnu eto vam rvati sad opet Komsica cetri ljeta

Hm

***

Bosna

>>Hocete ***

Db

***

Db

***

Mostar

***

Mostar

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Haha

U prijevodu, Sejdo je osvojio 0,00001% glasova Hrvata

Kažu

***

Kažu

Zašto je Hitler nazivao srbe Zigojnerima?

Mario

Lijepe riječi su ukras

Komsic je karcinom politickih odnosa BiH i HR

Nadalje Bosnjaka i Hrvata iz BiH. Bosnjaci to ne zele shvatiti, ali sa Komsicem u predsjednistvu NIKADA nece biti prosperiteta. Svijetla tocka je Denis Becirevic, kojega se BH-Hrvati svojim glasovima izabrali. Covjek na prvu djeluje pametno, razborito i ocekujem da ce uciniti dosta za normalizaciju bosnjackohrvatskih odnosa.

Kažu

............... Kad krene raspad crkotine, sta mislis da ce ostat *****acija? ka Samo polako... Slavi sada, a cut cemo se... Eno ti hrvatska pa pravi banovine uljezu.

To ti njemu ne mozes objasnit.

TI MISLIŠ DA SI NA DOBITKU???? VARAŠ SE.... ka Db ...On je za to preglup. A ziva istina!!! Sa Komsicem, samo ce tonut dublje, zahvaljujuci losim odnosima sa Hrvatima koje ovaj tvor uzrokuje.

1991.

Po popisu u Bosni 760 hiljada Hrvata. Od toga, svega 100 hiljada u zapadnoj Hercegovini.

Kažu

Ne možeš biti smrad! Tvrditi da je Bosna tvoja domovina a mahati tuđim zastavama.

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Opet ovaj mali

***

Kažu

*** Kaže uhljup iz izmišljene nacije i još izmišljeni je vjere.

Kažu

***

Kažu

ka Kazu da te Odza **** *****o Nisu svi kao tvoj Mitropolit. HAHAHA

mirzatvica@hotmail.com

pa što niste napisalikoliko su ostali kandidati osvojili u ovim općinama

Kažu

Lijepe riječi su ukras

Kažu

Najveći strah srbina je obrezan Milokliz i još ga nije prošao.

Haha

Ne možeš biti smrad! Tvrditi da je Bosna tvoja domovina a mahati tuđim zastavama. ka Kažu Zašto onda mašete turskim zastavama?

Kažu

Zašto onda mašete turskim zastavama? ka Haha Svako maše tim zastavama za Bajram, polupismeni gojko lojko. Skini taj 4C; nađi nešto svoje HAHAHAHA.

Bosna

***

Kažu

Lijepe riječi su ukras

Bosna

***

Kažu

Kažu......niko ti nije rekao da si ti samo potuceni Hrvat, tuzno i od Osmanlija pregazeno hrvatsko cvijeće i da sada imas vjeru svojih okupatora koju i dalje stujes. Nije ni cudo da te mrze i Hrvati i Srbi ma i ti samog sebe mrzis? Prvi dokument Bosne ti je Povelja hrvatskog ban Kulina i počinje sa: U ime Oca i Sina i Svetoga Duha.....nije lako biti ti ka Bosna Tvrtko II u 13. vijeku kaže: "Mojih Praroditelji GOSPODA BOSANSKA." U 19. vijeku Ilija Garašanin u Načertanije kaže: "BOŠNJACI TRI VJERE." Do 20. vijeka, srbin i hrvat su bili samo Turisti. Otiđi po BiH, Srbiji i Hrvatskoj: više stećaka nego krstova. HAHAHA

Kažu

***

Kažu

***

Kažu

******eno Hrvatsko cvijeće koje sebe naziva Bošnjacima radi protiv svoje braće, iako je RH 90ih primila 420.000 bošnjačkih izbeglica, ujedinili se sa Armijom BiH na Korani, spasili bošnjake u Bihaču od još većeg genocida od Srebrenice, izbili na Banja Luku, napravili akciju Maestral i oslobodili ceo jug i sredisnju Bosnu....kome to smeta istina? Radi koje treba da se kaže da su i Hrvati radili zločine nad Bošnjačkim civilima i vojnicima koji su primili i podržavali koljače mudžehedine, šta znači da su ih sa pravom pobili. Babo ih obmanio da tu imaju muslimansku državu, koja je stvorena sa hrvatskim banom Kulinom, a čija povelja počinje sa: U ime Oca i Sina i Svetoga Duha...Amin. Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru? Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma?

Real Kažu

Lijepe riječi su ukras ka Kažu HAHA, znači voliš biti od izmišljene nacije i još izmišljenije vjere. Jesi glup HAHAHAHA

Kažu

******eno Hrvatsko cvijeće koje sebe naziva Bošnjacima radi protiv svoje braće, iako je RH 90ih primila 420.000 bošnjačkih izbeglica, ujedinili se sa Armijom BiH na Korani, spasili bošnjake u Bihaču od još većeg genocida od Srebrenice, izbili na Banja Luku, napravili akciju Maestral i oslobodili ceo jug i sredisnju Bosnu....kome to smeta istina? Radi koje treba da se kaže da su i Hrvati radili zločine nad Bošnjačkim civilima i vojnicima koji su primili i podržavali koljače mudžehedine, šta znači da su ih sa pravom pobili. Babo ih obmanio da tu imaju muslimansku državu, koja je stvorena sa hrvatskim banom Kulinom, a čija povelja počinje sa: U ime Oca i Sina i Svetoga Duha...Amin. Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru? Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma? ka Kažu Haha hrvatska prestala postojati još od 9 vijeka kad ju je ugasio Ugarin. HAHAHA

Real Kažu

Eto, kažu, neki Srbi se vraćaju korenima, kad će to isto uradit i Mošnje... SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU IZ STRAHA Štrbac izneo poražavajuće podatke: Hrvati se raduju što nas je sve manje! ka Kažu HAHAHA vaši sveštenici pokazuju kako je sve više ateista u hrvatskoj. Mani se lažnih vijesti sinko.

Real Kažu

nemanjići imaju Turske korijene. 😂 Toliko o *******ama.

Kažu

nemanjići imaju Turske korijene. 😂 Toliko o *******ama. ka Real Kažu Joj što ove Vlahe boli istina toliko da mi dislajkuju komentar. HAHAHAHA. Prouči nenade svoju historiju da te drugi ne iznenade. HAHAHA.

Anki

***

Mili

Haha hrvatska prestala postojati još od 9 vijeka kad ju je ugasio Ugarin. HAHAHA ka Kažu Guglaj šta je to Pakta Konventa, personalna unija, hrvatsko-ugarski kraljevi, kraljevina Hrvatska i Slavonija, Trodjelna kraljevina Hrvatska.....nauči nešto.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Miško

***

Los ti prevod. Pokusaj na googlu

U prijevodu, Sejdo je osvojio 0,00001% glasova Hrvata ka Haha

Konjšić

Princip mu *****

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Ali vam je opet zadao udarac i to u jaja..

U prijevodu, Sejdo je osvojio 0,00001% glasova Hrvata ka Haha

😂😂😂

Lijepe riječi su ukras

@kazu

Tvrtko II u 13. vijeku kaže: "Mojih Praroditelji GOSPODA BOSANSKA." U 19. vijeku Ilija Garašanin u Načertanije kaže: "BOŠNJACI TRI VJERE." Do 20. vijeka, srbin i hrvat su bili samo Turisti. Otiđi po BiH, Srbiji i Hrvatskoj: više stećaka nego krstova. HAHAHA ka Kažu Koja gospoda bosanska, za roditelje kaze srpska gospoda, a sam sebe tvrtko u svim poveljama zove kraljem "srbljem" tj. srba, pa onda nabraja teritorije kojima vlada. Nigdje se ne naziva kraljem bosnjaka ili hrvata zato zacepi.

Gh

Zaboravili ste napisati da je u gorazdu, u kojem zivi svega 23 hrvata, komsic dobio 4000 glasova, ali oni nisu bosnjacki, nikako.

Yugoslav

Pa on je predstavnik Srednje Bosne a ne zatucane Hercegovine

Mario

***

Ja i?

To je ujedno i broj bosnjaka u tim gradovima, prosto ko pasulj.

Xy

Po popisu u Bosni 760 hiljada Hrvata. Od toga, svega 100 hiljada u zapadnoj Hercegovini. ka 1991. Eto što im napravište od tada

/ Najnovije