Znate li koji je danas bio najtopliji grad u Bosni i Hercegovini?

0
Radiosarajevo.ba
Znate li koji je danas bio najtopliji grad u Bosni i Hercegovini?
Foto: Hercegovina.info / Trebinje / Ilustracija

U Bosni i Hercegovini danas, 1. novembra, je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost uz postepeno naoblačenje s juga.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 6; Ivan-sedlo 13; Sokolac 15; Bugojno, Srebrenica 17; Livno, Sarajevo 18; Bihać, Široki Brijeg 19; Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Drvar, Mostar, Neum, Sanski Most, Tuzla, Zvornik 20; Gradačac, Zenica 21 i Trebinje 22 stepena.

Sutra, 2. novembra, će u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i postepeno naoblačenje poslijepodne. U jutarnjim satima kiša i lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i na istoku Bosne. Prema kraju dana i tokom noći kiša i pljuskovi u južnim i zapadnim dijelovima zemlje.

Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Tokom noći se očekuju jaki udari vjetra. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 17 do 23 stepena.

U Sarajevu veći dio dana bit će sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Slaba kiša je moguća u ranim jutranjim i kasnim večernjim satima. Jutarnja temperatura oko 8, a dnevna oko 19 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije