Znate li ko je dobio najveće povjerenje birača za Skupštinu KS? Donosimo prvih 10 imena

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Ko je glaso za ovu kuju sebiju mamaru mu sdaovsku lopovsku nepismenu izdajnicku

Trto

Kad pogledate listu i vidite kandidate i ko je koliko osvojio glasova i za koje zasluge shvatite koliko je narod nepismen i glup.

Jebaji ih SVE

Tu tursku ko h pilad.

Mali Vlaho

Sto svijetom tumara u beskrajnoj ceznji za svojim PRVIM POPOM DEBELE KITE, clan je balkanske pravoslavne zajednice vodjene ALBANSKIM K_0_PILETOM iliti djetetom ljubavi teta Angeline i cika Fahrija.

Bosanac

Tu tursku ko h pilad. ka ****ji ih SVE mamaru ti kuju lajavu koja te okoti bolesna zivotinjo pelcujte se srbende bolesne smrdljive genocidne zivotinje

Fuj, gori od goreg

Cime se samo sve sluze politicke partije kako bi dobile dio vlasti. Najzalosniji i najgori primjer politicke beskrupuloznosti predstavlja primjer iskoristavanja jedne strane tragedije jedne porodice u politicke svrhe! Primjer najbolje pokazuje "gdje goni" njihov "koncept"!

Tacno tako

Jedini koji mogu biti u vlasti i zasluzno da sjede u foteljama vrhu drzave su Elvedin Okerić i Arijana Memić. 1000%.

Adi

Za onu seljacinu zahira glasala familija, i seljoberi ravni njemu, papak za enciklopedije

/ Najnovije