Značajan sastanak Christiana Schmidta sa visokom delegacijom NATO-a: Razgovarano o sigurnosti u BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo Hrsuz

Ovaj Švabo može biti visoki predstavnik samo za naših 24 posto kad ga ne priznaju UN

Gazija

Nato aut iz BiH

Neka nas svi ostave na miru da živimo

Spremaju nas za neke nove ratove u kojem će da ginu tuđa djeca. aBd i vama će u NATO doći raspad kao šta se nekada raspao Varšavski Pakt 1991.

Tuner

Znaci ima i beznacajan sastanak istih ljudi n***

***

***

ne pijem dok Paja vozi

***

On meni nema Bosne

Na kraju će se otcijepiti i Herceg Bosna ako nas nastave ovako pridržavati. Ovo sve izgleda kao neki novi Berlinski Kongres. Udarili Turci, Rusi, Englezi, Francuzi a bogami i Švabo upire.😁

/ Najnovije