Zločinac Radislav Krstić priznao genocid u Srebrenici i moli za oprost

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

TNT

Priznao je kako on kaze zlocine koje je pocinio ali NE i Genocid, to nigdje ne pominje ... tako da... ne benalite.

Genocidasi

Nikad oprostiti ni zaboraviti.*** Da pobijete toliko djece i da vam oprostimo.

N

Nadas se? Koliko su se tako nadali da ce ih tvoji pustiti ali nisu. I ako te puste treba te smaknuti.

hahaha

sad doDICK misli kako je ovo podvala sarajevske carsije

Pravda

Mrš. Kako te nije stid tražiti da izađeš i da provedeš vrijeme sa svojom porodicom, druge porodice si izbrisao sa lica zemlje i uništio stotine života. Treba te u samicu strpati sa štakorima da provedeš ostatak života.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Pomisli majmune na strah čovjeka koji gleda očima u cijev puške... koji u nevjerici gleda u pijanog, ispijenog monstruma i tada pomisli na svobu porodicu, na djecu, na nedočekanu unučad, na vrijeme i događaje koje nikada neće dočekati i onda poslije boli utone u mrak... i to pomnoži sa 8372... i onda vidi imaš li prava da proživiš mirno i povučeno svoj život sa svojim monstrumima... j_ebo ti majku svoju genocidašku!!!

AU

Kod ovog ratnog zlocinca nema kajanja, samo je skontao da ce krepati u zatvoru i sada preklinje da ga puste da koju godinu provede na slobodi, krepaj genocidas, tako ce krepati i genocidna pc

Koel

Samo ga ostaviti da struhne u zarvoru nema pomilovanja za osudjene za genocid puno izdrzavanje kzne

Isti

k'o Biljana Plavsic,sve ce reci da ga puste iz hapsa,Treba mu dodati jos 2/3 kazne.POGAN.

Soso

Ubijali ste dječake, silovali djevojčice koje ste izveli iz kamiona u Tišči, koliko broj se ne zna. Stidite se krvnici

Duduk

Treba mu oprostiti. Kaže mu oprošteno ti(biće mu lakše) onda mu dati krampu i poslati ga u rudnik il nešto blaže goli otok doživotno

BOG

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije