Zlatni ljiljani odgovorili Našoj stranci: Prijedlog teksta na Kazanima je sramotan

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Nikad više Naša stranka

Građanin 92-95

Svakako da je sramotan. To je bila uska grupa kriminalaca okupljena oko Mušana Topalovića i koja se odmetnula i od civilne i vojne vlasti i koja je na kraju i procesuirana i kažnjena. Ne može se Armija BIH dovoditi ni u kakvu vezu sa ovim zločinima ni zločincima. Od ove grupe kriminalaca ispaštali su svi građani Sarajeva bez obzira na nacinalnu pripadnost . Svaka čast tadašnjim vlastima koja se uspjela obračunati sa takvim ljudima. U Našoj stranci očito je bilo malo ljudi u Sarajevu za vrijeme agresije pa i nisu dovoljno informisani sa dešavanjima agresije na BIH i okruženja Sarajeva.

Naša stranka

Gebelsove metode izjednacavanja fašisti.

Guest

"mnaša stranka" svakim danom sve više pokazuje svoje pravo lice

papac

Koliko znam nisu sve ni srbi koji su stradali na kazanima

Prle

A kriminalacu Musanu je Alija dao zelene svijetlo da radi sta hoce na pocetku rata. jos kad bi muslimani iz BiH skontali da im je za sve sto ih je snaslo od 91. godine iskljucivo kriv prvi fundametalista Evrope, a ne Srbi ili Hrvati bilo bi dobro. mislim da muslimani nemaju taj intelektualni kapacitet za tako nesta.

Malodobnik

Pa zar Naša stranka želi optužiti svog koalicionog partnera za to što je bio u toj brigadi i staviti mu naljepnicu zločinca ?????

JA1

de ne serite vi lafo zlatni ljiljani, sto je pravo pravo je. Nasa stranka je u pravu

Muhamed

Taj zlocin nisu izvrsili "pripadnici Armije BiH" nego su ga izvrsili "oodmetnici od Armije BiH" koje je Armija sama kaznila uz velike vlastite zrtve. Otkud pravo da trazite da se na spomeniku pisu lazi kojima se blati nasa Armija i domovina, samo zato da bi se dodvorili vasim stranackim kolegama Srbima? Valjda je istina vaznija od toga da li ce vas neki Kojovic potapsati po ramenu. Savim druga je situacija sa plocom na Vijecnci, jer srpski zlocinci jesu nastupali uime projekta, zapalili Vijecnicu po zapovjedi njihove "Vosjke srpske republike u BiH". Na Kazanima nije bilo nikakvog projekta, nego samo grupa kriminalaca koji su ubijali i Bosnjake, ne samo Srbe.

Hm

Islamski fundamentalisti se ne mogu dogovoriti! Jeste, zločinci ste! Pobili ste i protjerali Srbe iz Sarajeva! Islamizirali ga, i rat je započeo i vodio deklarisani fundamentalista Alija Izetbegović, čiji vam sin i sad sa njegovom islamskom strankom vodi vaš federalni dio! Šta još nije jasno! Teško vam istina i činjenice ulaze u glavu!

@Muhamed

Taj zlocin nisu izvrsili "pripadnici Armije BiH" nego su ga izvrsili "oodmetnici od Armije BiH" koje je Armija sama kaznila uz velike vlastite zrtve. Otkud pravo da trazite da se na spomeniku pisu lazi kojima se blati nasa Armija i domovina, samo zato da bi se dodvorili vasim stranackim kolegama Srbima? Valjda je istina vaznija od toga da li ce vas neki Kojovic potapsati po ramenu. Savim druga je situacija sa plocom na Vijecnci, jer srpski zlocinci jesu nastupali uime projekta, zapalili Vijecnicu po zapovjedi njihove "Vosjke srpske republike u BiH". Na Kazanima nije bilo nikakvog projekta, nego samo grupa kriminalaca koji su ubijali i Bosnjake, ne samo Srbe. ka Muhamed Jedno pitanje kakva je Aŕmija BIH je vojska koja nezna šta im vojska radi i čini. Prvo nezna šta je činila 7 muslimanska, pa evo ovi što su pobili srbe, hrvate i muslimane u Sarajevu to su kriminalci pa kakva je to vojska jesu to horde il prava organizovana vojska

/ Najnovije