Zlatko Miletić objasnio: Kako je Srbija direktno prekršila Daytonski sporazum

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Murat-oholi sin sotone

Vrijeme je za povratak na Muslimane i 18%. Dosta je više ludžačke košulje

Ne pijem dok Paja vozi

Daj ba Zlaja! Zašto galamiš! Ja ću Zlaja i tebi a i njima olizati jaja! Trojka je zakon! Vidimo se na paradi ponosa

VRIJEME JE ZA NAORUŽAVANJE

PONOVO ĆE SRBIJA I HRVATSKA UČINITI SVE DA OVDJE IZAZOVU RAT, INTENZIVNIJE I JAČE NEGO 1992 I 1993. TAJ RAT, KAKO ONI MISLE, NJIMA ĆE DONIJETI BLAGOSTANJE I MIRNIJE VLADANJE NAD STANOVNIŠTVOM U TIM ZEMLJAMA. NJIHOV JE PLAN SAMO I JEDINO DA POBIJU SVE MUSLIMANE I PATRIOTSKI NASTROJENE STANOVNIKE BIH, I POSLIJE TOGA ONI, NI JEDNI NI DRUGI, NEMAJU NIKAKVIH PLANOVA. SAMO UBIJANJE, SILOVANJE, PLJAČKANJE I PROTJERIVANJE. KO OVDJE TO NE SHVATA NIJE U GLAVU ZDRAV. VRIJEME JE ZA ORGANIZOVANJE I NABAVKU ORUŽJA, I NINAKOGA SE OSLANJATI NE TREBA SEM NA DOMAĆEG. BOSANSKOG ČOVJEKA. OVI ŽELE DA NAM POBIJU DJECU I SAMO TO ŽELE. VRIJEME JE ZA NAORUŽAVANJE.

visocica 1662

Pitaj Konakovica on je dobio dopis al ga nije proslijedio Presjednistvu.

Vrijeme je za iskorijenjivanje

Vrijeme je za povratak na Muslimane i 18%. Dosta je više ludžačke košulje ka Murat-oholi sin sotone U stasko ce t nicke iredente iz Bosne i njihove pseudohriscanske cionisticke mitologije. Smrt SH klerofasizmu sloboda bosanskom narodu.

Murat oholi sin sotone

U stasko ce t nicke iredente iz Bosne i njihove pseudohriscanske cionisticke mitologije. Smrt SH klerofasizmu sloboda bosanskom narodu. ka Vrijeme je za iskorijenjivanje svima ćemo im mi mumini *****iti. Pa nek onda marširaju!

Tatar

Gomila nesposobnih neznalica koja jedino zna dobro pljačkati i krasti ovaj glupi narod

Tatar

PONOVO ĆE SRBIJA I HRVATSKA UČINITI SVE DA OVDJE IZAZOVU RAT, INTENZIVNIJE I JAČE NEGO 1992 I 1993. TAJ RAT, KAKO ONI MISLE, NJIMA ĆE DONIJETI BLAGOSTANJE I MIRNIJE VLADANJE NAD STANOVNIŠTVOM U TIM ZEMLJAMA. NJIHOV JE PLAN SAMO I JEDINO DA POBIJU SVE MUSLIMANE I PATRIOTSKI NASTROJENE STANOVNIKE BIH, I POSLIJE TOGA ONI, NI JEDNI NI DRUGI, NEMAJU NIKAKVIH PLANOVA. SAMO UBIJANJE, SILOVANJE, PLJAČKANJE I PROTJERIVANJE. KO OVDJE TO NE SHVATA NIJE U GLAVU ZDRAV. VRIJEME JE ZA ORGANIZOVANJE I NABAVKU ORUŽJA, I NINAKOGA SE OSLANJATI NE TREBA SEM NA DOMAĆEG. BOSANSKOG ČOVJEKA. OVI ŽELE DA NAM POBIJU DJECU I SAMO TO ŽELE. VRIJEME JE ZA NAORUŽAVANJE. ka VRIJEME JE ZA NAORUŽAVANJE Naoružaju ti sine ćaću svog i sebe pa eto vam tamo mlatite do mile volje.A za ostale pusti da razmisle .Nije sramota pobjeći to nam je pokazao predhodnik rat.

Laxative

Eto natjerajte one koji kažu da štite Dejton i BiH tj strance da reaguju,natjerajte ih da moraju reagirati ili neka kažu da ne mogu pa ima ko će reagirati, a oni neka od.ebu i sa svojim reformama i projektima, onda neće više prodavati ono za ono tj muda za bubrege.

Borac sa Žuči

Gavrilo priprema postrojavanje i u Potočarima!!!

MIKI

PONOVO ĆE SRBIJA I HRVATSKA UČINITI SVE DA OVDJE IZAZOVU RAT, INTENZIVNIJE I JAČE NEGO 1992 I 1993. TAJ RAT, KAKO ONI MISLE, NJIMA ĆE DONIJETI BLAGOSTANJE I MIRNIJE VLADANJE NAD STANOVNIŠTVOM U TIM ZEMLJAMA. NJIHOV JE PLAN SAMO I JEDINO DA POBIJU SVE MUSLIMANE I PATRIOTSKI NASTROJENE STANOVNIKE BIH, I POSLIJE TOGA ONI, NI JEDNI NI DRUGI, NEMAJU NIKAKVIH PLANOVA. SAMO UBIJANJE, SILOVANJE, PLJAČKANJE I PROTJERIVANJE. KO OVDJE TO NE SHVATA NIJE U GLAVU ZDRAV. VRIJEME JE ZA ORGANIZOVANJE I NABAVKU ORUŽJA, I NINAKOGA SE OSLANJATI NE TREBA SEM NA DOMAĆEG. BOSANSKOG ČOVJEKA. OVI ŽELE DA NAM POBIJU DJECU I SAMO TO ŽELE. VRIJEME JE ZA NAORUŽAVANJE. ka VRIJEME JE ZA NAORUŽAVANJE KO JE U SARAJEVU UBIO SVATA KO JE NEPO HRVATE U KONJICU I JABLANICI VISE JE DOSTA LAZI MUSLIMANI SU PRVI POCELI RAT U BIH

Jebali ti iranski aktivisti sve zivo i mrtvo

zasto se ne bavis islamskim teroristima u Mostaru tzv hrvataki ****aru . ****li te muslimani u mrrva usta i propucani mozak

Gost

Izvukli ste ovog bisera koji je po potrebi Hrvat, po potrebi Srbin a za lovu gazi i Srbe i Hrvate za interes Bošnjaka.

Popusi popi psetosave mozda te Djizus peso

svima ćemo im mi mumini *****iti. Pa nek onda marširaju! ka Murat oholi sin sotone Zastiti bogozderni pagane daeahevski.

***

Izvukli ste ovog bisera koji je po potrebi Hrvat, po potrebi Srbin a za lovu gazi i Srbe i Hrvate za interes Bošnjaka. ka Gost Je li Isus bio rvatina ili srvenda? Jaseovancki u3tasa cekicar ili psetosavski *****k gibanicar?

titov uličar-vucibatina-cajkan je

veliki intelektualac. to je zato jer je na baaaabu jovana i rahmetli kevu ajjjjjjjjiiiišuuuuuu, hrvatskog mi sokola!

ko i gdje to piše, noćni sud u haga?

Dakle, u gradu u kojem je devedesetih, za vrijeme agresiju na našu zemlju, počinjen jedan od najvećih zločina - - - to su vaše impresije, hag o tome ne govori, kao ni o vašim zločinima.

Eugen

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

🔥🔥🔥🔥

***

Kurine

***

/ Najnovije