Miletić o propalim pregovorima: „Ostane li status quo ovo će se završiti sukobom..."

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zlaja je

Policajac, gospodin, mangup.

Koel

Bosnjaci su sprwmni i nikad apremniji da ovo rijesi vise doata je 30 god zajwbancije samo da u ra usvoje zakone time sruse dejton onda ce biti kome opanci kome obojci a Bosnjaci su zwljinkrvini osvete za prosli rat uho nece ostati gdje prodju

Bosanac

Treba unistit GENOCIDNU TVOREVINU ZLOCINACKU punu zivotinja krvolocni

Posranac

Treba unistit GENOCIDNU TVOREVINU ZLOCINACKU punu zivotinja krvolocni ka Bosanac Kada budes dolazio u “domovinu”, svrat i popu Šimi usput!!!

O_o

Nek ti Mileticu tata ide borit se ako didje do sukoba ...

Ivo

Posalji svoje ukucane u rat

Mythbuster

Zlatko Miletić će uvijek biti samo policajac, ograničenog poimanja, a političar nikada. Zato i govori u neznanju. Linč na Dragana Čovića nije rješenje za hrvatsku mafiju u BiH.

Ma ja,

Zlatko Miletić će uvijek biti samo policajac, ograničenog poimanja, a političar nikada. Zato i govori u neznanju. Linč na Dragana Čovića nije rješenje za hrvatsku mafiju u BiH. ka Mythbuster svi su ostali škovani političari, zato Zlatku zamjeraš što je policajac. O čemu ti!? Sve sami bivši vozači, noćni čuvari, keramičar, tapetari...

Koel Vulgaris DeFektni SDA bot

Bosnjaci su sprwmni i nikad apremniji da ovo rijesi vise doata je 30 god zajwbancije samo da u ra usvoje zakone time sruse dejton onda ce biti kome opanci kome obojci a Bosnjaci su zwljinkrvini osvete za prosli rat uho nece ostati gdje prodju ka Koel Kada naucis pisati, javi se. Pazi da ne padnes sa skele!

Organizator otpora

Kalasa povoljno….cijena sitnica! :P

ZIZI

Citam komentare I ne mogu da vjerujem kako smo plitki I ograniceni?! Tek sada vjerujem da su najpametniji ljudi otisli a da su ostale samo budale I glupani. Jadni mi sa nama samima. Zao mi djece :(

Ljiljan

Jako fin,pošten,otvoren pravo u čeko jednom riječju pravi I čisti Bošnjak

Liberal

Bosnjaci su sprwmni i nikad apremniji da ovo rijesi vise doata je 30 god zajwbancije samo da u ra usvoje zakone time sruse dejton onda ce biti kome opanci kome obojci a Bosnjaci su zwljinkrvini osvete za prosli rat uho nece ostati gdje prodju ka Koel Kad krenete bježat gledajte na koju ćete stranu. Uzmi brate kartu pa pogledaj pravac bijega. Za sta bi se borio??? Za osvetu? Pa dokle više?

/ Najnovije