Zlatko Miletić: Braćo Srbi, nemojte zaboraviti - nisu u BiH svi beskičmenjaci

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hahahahahaha

***

Nuraga

E.cuj heroj odbrane... propast...prelivoda

MrziteljPDA

Bravo!!!!!

Ahmedi

***

Složna braća

a vidi one dvije u pozadini... tipkaju

I mi

***

Srbi ti nisu braća

A koliko si im bitan ili stranka iz koje dolaziš vidi se po rezultatima na izborima.

Bravo

On ce sve pare ostavit koje je zasteko u banku do sad I bodrice se za bih.

Panzer

Ovaj ublehaš titin drot,opet bi slao sirotinju u Rov da bi on mogao mjesečno Klepat 6,7milja.Bio direktor FEderalnog MUPa,nikoga od lopova uhapsio nije,a zna sve ko krade,ko kome šta radi za usluge itd.Gori muljator od Sejde

Mika

Tacno ali Trojka im je prepustila institucije BiH i uskoro će patriote morati u ilegalu a agresori preuzeti drzavu . Dalje Trojka im za sve daje legitimitet jer su u vlasti .

Jazavac

Tako je Zlatko “borićemo se svim (ne)demokratskim sredstvima” ZAPAMTITE TO DOBRO SEPARATISTI

Nacizam nece isceznuti

On se mora poraziti.

***

***

***

***

Ko o cemu, prodana dusa o izdaji

Pa upravo si ti beskicmenjak mileticu, jer si prodao svoj identitet za fotelju i zastupanje bosnjackih interesa. Srbi ti nisu braca, ti si se od njih davno odvojio svojim postupcima.

Jel i tebi krivo sto nisi pozvan, bakirov srbine?

Ovome krivo sto on nije pozvan kao bakirov srbin. Ti se drzi svebosnjackog sabora, iftara i idi na raport smitu i u americku ambasadu, kao i komsoglu.

/ Najnovije