Zlatko Lagumdžija poručio Schmidtu: "Živ bio, stani. OHR nas ne može segregirati"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bjezi Zombiju propali!

!!!!!!!!!

Demobilisani borac,Travnik

Bosnjacko lopovska posla,ugnjetavaju radnike,penzionete,demob borce,srbe,hrvate,rome,jevreje,koga god stignu gaze ga i unistavaju mu zivot. Sanjamo o nestanku ove lopovske tvorevine.naprijef ohr.

Haha

Živ bio. Stani!???? Muslimanska diplomacija na djelu.

Db

DOK JE BILO NA ŠTETU HRVATA NIJE VAM SMETALO.ZLATKO PRIPAZI KUCU U ROVINJU.PAZI ŠTA PRIČAŠ!!!!

Dado

Kolektivno ludilo u Sarajevu. Kazu multietnicka Bosna, kazu da Dodik laze sve sto kaze, a sada vide da je u pravu. Ne znam da li radi Jagomir kod Sarajeva, svi na kolektivno lijecenje

OPET CEMO JE ODBRANITI ORUZJEM!

🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰🇹🇰

BITNO JE DA SE ZNAJU GRANICE BIH!

ODBRANIT CEMO JE OPET!

/ Najnovije