Zlatko Lagumdžija nam otkrio lijepe vijesti: 'Dobili smo još tri nova sponzora Rezolucije'

/ Komentari (48)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Hdgvghbg

***

Početak

***

Opa

***

Srle

***

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Guest

Treba u UN prije sjednice pustiti film i slike koji govore o genocidu da vidi cijeli svijet šta se tamo desilo.

Guest

Očita je razlika između Šumahera i Bosne. To znaju i djeca u prvom razredu osnovne škole, ali ti u školu nisi ni išao pa ne praviš razliku. Šumaher je čovjek koji kao i svak ko je rođen mora i umrjeti, dok Bosna je zemlja- prkosna i ponosna i živjeće do kraja svijeta iako to tebi neodgovara!!!

Srb IN

Bijednice, sljamu, dace Bog pa ce se i vama to jednom dogoditi jer ste uveliko zasluzili ..kad tad! ka Istina nama je bila vise puta ali OSVETA će biti STRAŠNA...dace Bog AMIN...AMIN...AMIN

Lagumdzija, branilac teroristicke alzirske grupe

Ono sto vam lagumdzija, dokazani branilac teroristicke alzirske grupe, nije rekao je da zapadne zemlje na sve nacine ucjenjuju i prijete sankcijama onim zemljama koje ne zele podrzati rezoluciju ili su suzdrzane. Jos jedan dokaz neokolonijalnog ponasanja zapadnih zemalja. Prema tome, rezultat donosenja takve rezolucije silom ce imati samo kratkotrajni karakter, dok se te zemlje ne oslobode zavisnosnosti od zapadnih zemalja. Trenutno jedino rusija i kina ne zavise od zapada, pa njima ne mogu nikako prijetiti, prosto ko pasulj.

Grunf

Zeznuto je ovo Srbima. Pozivaju se na UN i međunarodno pravo kad je riječ o Kosovu, a sve to zaboravljaju kad je riječ o presudi međunarodnog suda UN uspostavljenog po tom istom međunarodnom pravu, presudi na suđenju u kojem je učestvovala Srbija koja je OSUĐENA zbog nesprečavanja genocida. Pravne "argumente" koje Srbi i njihova politika iznose može oboriti dijete od pet godina. Ostaje pisanje nebuloza i budalaština (kao ovaj @Srb iN) i zabijanje glave u pijesak. Srpska politika je propustila višegeneracijsku priliku - ovako im se broj zapadno od Drine prepolovio i ostali su bez 15% teritorije vlastite države.

Guest

Treba u UN prije sjednice pustiti film i slike koji govore o genocidu da vidi cijeli svijet šta se tamo desilo. ka Guest Slazem se u POTPUNOSTI, treba pustiti Notveski Film...Srebrenica...IZDANI GRAD.

Bih se raspada 2026. pa ti pricaj sta hoces

Očita je razlika između Šumahera i Bosne. To znaju i djeca u prvom razredu osnovne škole, ali ti u školu nisi ni išao pa ne praviš razliku. Šumaher je čovjek koji kao i svak ko je rođen mora i umrjeti, dok Bosna je zemlja- prkosna i ponosna i živjeće do kraja svijeta iako to tebi neodgovara!!! ka Guest Tako ne kazu vasi "prijatelji" ameri kojima virite iz zadnjice. Bih je vjestacka tvorevina koja nikada nije trebala ni postojati i uskoro ce ta greska biti ispravljena. Ako se raspala yuga onda se mora raspasti i "yuga u malom" kao posljednji recidiv iste.

MIKI

KO SE ZADNJI SMIJE NAJ SLADJ SE SMIJE

Lepa Brena

KO SE ZADNJI SMIJE NAJ SLADJ SE SMIJE ka MIKI tooo Miki toooooo

IKS

Ovo je prvi konkretan korak do naplate stete. Zato Srbi ovoliko kukaju i pokusavaju opet neke prevare, ali sad ih vec cijeli svijet poznaje, tako da im je shliktanje osudjeno na propast!

***

***

***

***

Dudek JOZA BRAVAR

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK ,PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna.1995 na Londonskoj konferenciji reče "SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE", što će reći NAROD svetosavskih paganskih terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u Srebrenici ,potrebno je angažovati najmanje 35 000 Srbova *****KA terorista idiota i UBICA

Inčuću

Očito da je rezolucija manjkava čim su potrebni sponzori

Evro

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK ,PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna.1995 na Londonskoj konferenciji reče "SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE", što će reći NAROD svetosavskih paganskih terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u Srebrenici ,potrebno je angažovati najmanje 35 000 Srbova *****KA terorista idiota i UBICA ka Dudek JOZA BRAVAR

Evro

Pa i vi svi se prezivate na ic. Mislite da ste drugi narod ili sta?

Bosanac...Kupujte traktore " velike srbende",a za

Tako ne kazu vasi "prijatelji" ameri kojima virite iz zadnjice. Bih je vjestacka tvorevina koja nikada nije trebala ni postojati i uskoro ce ta greska biti ispravljena. Ako se raspala yuga onda se mora raspasti i "yuga u malom" kao posljednji recidiv iste. ka Bih se raspada 2026. pa ti pricaj sta hoces

Hajro

Pametan si ko konj ****ti sam sebi m.

Bosanac

Sva vasa predvidjanja o sudbini Bosne mogu se i ovako komentirati...Za dvije do cetiri gidine u EU i NATO-u...Samo zadojeni srpski naciomalisti to ne vide... Izmedju prosperiteta ,napretka i ukupnog zivotnog boljitka,zaista nevjerovatno da vas to bolesno svetosavlje,gura u kazamate,torove,ograde... Nema vam vise prilike za klanja na Drini i za zlocinacka masovna ubojstva...A sve sto su vasi zlocinci rafili desetinama gidina vraca vam se kao bumerang...Sve ste manji i nevazniji...Probudi se normalni Beograde i skini sa vlasti tog zaludjenog paranoicnog vozda!

Treba u un pustiti film o jasenovcu

Treba u UN prije sjednice pustiti film i slike koji govore o genocidu da vidi cijeli svijet šta se tamo desilo. ka Guest Slazem se. Treba pustiti film o jasenovcu, da se vidi kako su tvoji preci cinili genocid nad srbima, romima i jevrejima, kojih su pobili samo 700.000.

Javljaju se svapski brisaci gu zi ca

>>Sva vasa predvidjanja o sudbini Bosne mogu se i ovako komentirati...Za dvije do cetiri gidine u EU i NATO-u...Samo zadojeni srpski naciomalisti to ne vide... Izmedju prosperiteta ,napretka i ukupnog zivotnog boljitka,zaista nevjerovatno da vas to bolesno svetosavlje,gura u kazamate,torove,ograde... Nema vam vise prilike za klanja na Drini i za zlocinacka masovna ubojstva...A sve sto su vasi zlocinci rafili desetinama gidina vraca vam se kao bumerang...Sve ste manji i nevazniji...Probudi se normalni Beograde i skini sa vlasti tog zaludjenog paranoicnog vozda! ka Bosanac<< Slobodno vi iz fbih idite u eu cetvrti rajh, republika srpska i srbija nece. Ionako ste navikli sluziti nijemcima, kako u prvom i drugom svjetskom ratu, tako i danas kad im brisete gu zi ce, cistite hale i kanale i onda ovde glumite gospodu.

Bosnje izjednacavaju ratni zlocin sa genocidom

Anticivilizacijski cin je umanjivanje pravog i istinskog genocida koji se desio u ausvicu i jasenovcu, time sto ga vi izjednacavate sa obicnim ratnim zlocinom u srebrenici. Takvih ratnih zlocina kao u srebrenici imas bukvalno u svakom ratu kao i u ovom nasem, nad srbima i hrvatima, ali oni za vas nisu genocidi?! Kako su to fino bosnje zamislile. Naravno da vam zrtve pravih i istinskih genocida i holokausta to nikad nece dozvoliti, a to su srbi, jevreji i romi na balkanu, a ne vi. Vi ste njihovi dzelati.

🔥🔥🔥🔥

***

***

***

Gost

Svi ovi koji negirajući da se desilo genocid neka pogledaju snimak kad škorpioni ubijaju dječake pucajuci im u leđa ( junacine, imaju li imalo ljudskosti u sebi?) Jedan od dječaka je prije smaknuća tražio vode!? Može li gore?

sparco

Pravda je spora ali dostižna,žrtve vape za istinom,i ne samo iz ovoga rata nego i iz drugoga svjetskog rata kada su na tom istom dijelu BiH mučki ubijani Bošnjaci od *****čke kame.Ja kao hrvat samo mogu reci da su u BiH nastradala sve tri naroda ali treba priznati da su bošnjaci narod koji je najviše nastradao i najvece patnje podnijeo u zadnjem ratu.

***

***

Astra

***

***

***

***

***

***

***

Amir tz

***

Amir tz

Srebrenica - Izdani grad kome nije jasno ili se pravi panglu pogledaj od 49 minute

Role

***

***

***

Djoka

Samoobmana!

Djoka

***

Bošnjak

***

Xy xy

***

Xy xy

Možda nisi znao ali u okolini Tuzle Lukavca Srebrenika i Gracanice su nudjeni novci rodbini poginulih na sasvim drugim ratištima i u potpuno drugom vremenskom periodu da pristanu da se oni sahrane u Srebrenici! Ovo je inače javna tajna!!? Ovakvom postupcima se ponižavaju prave zrtve masakra!!

/ Najnovije