Zlatko Hadžidedić: "OHR je institucija kolonijalnog upravljanja nad državom BiH"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Bravo Kolumbo. Otkrio si Ameriku

Politicki narodi u BiH nisu povijesni narodi!

Politicki narodi su zajednica udruzena oko politickog projekta, npr velikodrzavnog! Zlocinacki poduhvati! Politicki Srbi i Hrvati u BiH nisu povijesni narodi. -Nisu ni narodi Srbije i Hrvatske. Nisu im dijaspora. -Nisu ni povijesni narod Srbi i Hrvati jer nedostatna im je slavenska haplogrupa R1a i R1b. Radi se o NACIJAMA Kraljevine SHS/YU, drzava kojih odavno nema! Koriste se kao insajderi izvrsioci velikodrzavnih politickih projekata u BiH. Nacija BiH je element koji vodi BiH u EU i NATO, a politicki narodi su velikodrzavne podvale, trojanci, secesionisti!

Vidi, vidi, shvatio hadzidedo???

Pa bolan ne bio, bosna je protektorat MZ i UN, ako to tebi nije jasno, onda ja ne znam sta ti tamo trazis i radis!

Ciju naciju zastupaju politicki narodi u BiH?

Naciju odredjuje drzava. Gradjani BiH imaju Bosanskohercegovacku naciju. Cije nacionalne interese u BiH zastupaju politicki narodi srbi i hrvati? Srbije? Hrvatske? Jugoslavije? NDH? Kraljevine SHS ili… Bosne i Hercegovine? Nebi se reklo! Dodik preko nacionalnog interesa srba (Srbije) u predsjednistvu BiH stiti vitalni nacionalni interes Hrvatske kod odluke predsjednistva da BiH tuzi R Hrvatsku za gradnju Peljeskog mosta. Moze li crnje? Ne, nigdje u Svijetu nema takav primjer.

Politicar

Bosanskohercegovacka nacija ne postoji. Isto kao ni Bosnjaci i nekakv bosanski jezik. To je samo perfidan nacin da se BiH muslimani, koji su se preko noci poceli izjasnjavati kao nekakvi Bosnajci, sami sebe proglase vlasnicima BiH. Realnost je drugacija, 2 entiteta i 3 konstituivna naroda. Ako ne krenete u novi gradjanski rat kao 92. cijele BiH se necete docepati moji podanici. A samo se nadajate da ce vam EU i Ameri na tanjiru servirati cijelu BiH. Pazite da u tim snovima ne prodjete kao Ukrosi.

BiH je kolonija

Koja se raspada potezom Pera

Ja

Sve i sve nekako razumijem ali sam stvarno iznenadjen sa ovim covjekom. Njegov domet je izgleda sto je na platnom spisku SDA pa pljuje sad na zapad

BRKICA

CELAVI PAMETNIJI SI KAD SUTIS

/ Najnovije