Dizdarević za SD: Dodik je preparirani fakin. O njegovoj sudbini odlučit će moćniji

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Molioc

Dodik moli da ga smjene i izbace iz politike a oni to neće. Takva je politika.

Novo najnovije ekskluzivno

Danas na radio.sarajevu čitajte najnovije vijesti iz Slobodne Dalmacije, Blica, B92, Indexa, rtrs, beogradskih vecernjih, kiksa, Slobodne Bosne, Vesti, čačanskih jutarnjih, niških dnevnih sa TikToka itd..

hjhjkjkjkjkjk

Pa zlatko upravo o tome i govori kada ga sa ove stranice izbace ne bi li na nju došao mujezin sa heroin tauera ;)

Bravo

"Mi smo svi skupa ovdje već umorni i rađe nam se više ni ne govori, pogotovo ne o Dodiku, Izetbegoviću i Čoviću. Pogotovo nam se o tome ne govori iz žablje perspektive. Jer priča je neusporedivo jednostavnija nego što se to hoće prikazati: to je priča o gomili kriminalaca koji su uzeli sve što im je bilo pod rukom" I tako oni uzivaju u zivotu i bogatstvu a gladni poklonici 3 bandita u svom siromastvu i mrznji prema drugima.

Papci istjerali pitome

"Svi standardi koji su nekada postojali danas su urušeni u društvu, na ulici... Zavladala je generacija potpuno nekvalificiranih ljudi koja je došla na vlast i pozicije u raznim institucijama u ime lažnog patriotizma i njima je, naravno, panika od obrazovanih i sposobnih, što je prirodno, pa je i jasno da gledaju kako ih eliminirati. To traje već trideset godina i onda smo došli tu gdje jesmo".

Knez

Препарирани јазавац,без стида на поспрдан начин коментарише Додика који не дозвољава сатанизацију хришћанства и Р.Српске,Додика бира простор 49% босне.

071

@Knez Kao putnik kroz vrijeme, prenesi nam, molim te, kako je u 17. vijeku?

jkjvčkčokč

Znate kako kneže, zlatko i kada ima iste ciljeve kao neki bezumnik (što se na žalost pokazalo kao tačno) ipak igru održava na pristojnom čoveku prihvatljivom nivou. Ovo u šta se sarajevo pretvorilo nije srpski poraz, na kraju mi smo na to ukazivali svo vreme. Ovo sarajevo u kome je zlatko hteo da održi lažnu sliku sa bogićevićem i kompanijom ispljunulo ga je jer im se u ovoj fazi pokazao kao nepotreban. Sarajevo je zlatkov poraz ;)

vhbhkbkkkjhkhj

Zlatko se preigrao i poslužio kao cela klika bogića, pejanovića i inih u propagandnoj misiji zapadnih medija i ambasada o civilizovanim žrtvama i srpskom "agresoru". Danas kada je sve to pase i zlatko je pase a vakufski mujezini pozivaju pastvu u ispunjenom alijino snu. Zlatko je verovatno sanjao da će živeti večno bar koliko i njegova laža o sarajevu.

/ Najnovije