"Žive u najvećem logoru": Kolona vozila prodefilovala Sarajevom u znak podrške Palestini

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

@_@

Jeli ovo neka skrivena kamera! Znate li naci Palestinu na karti?! Dzamahirija! Sta uradiste od onakvog Sarajeva...

Prometheus

Nigdje veze, nekakvi balavci urlaju, a ne znaju ni gdje je Palestina, a da im kažeš da dođu na proteste pred OHR poslije 02 oktobra, svi se prave ludi i *****ju crijeva u nargilanama a ovamo zaštitnici svijeta, potlačenih itd, nigdje veze, samo se manipuliše omladinom na vjerskom principu, vidjet ćemo kad bude trebalo gdje će biti, a vidjet ćete raja sutra na Poskoku u Sarajevu orgije islamista itd itd, Ljubić urla, Izbornik nakrivio usta...

Citalac

To je njihovo pravo. Ovi što kritikuju nek se priključe civilizaciji. Protesti se održavaju u Beču, Njujorku, Japanu, Londonu, Indoneziji, širom svijeta. To je njihovo pravo.

Haha

Lijepe riječi su ukras!

A šutite

Na sve probleme koje imate u svojoj državi. Pozabaviti se vi vašim kriminalcima

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa Žuča

Ono što su stanovnici Sarajeva preživljavali u zadnjem ratu to od osnivanja Gaze preživljavaju njeni stanovnici. Razlike nema, samo je Gaza znatno veća od Sarajeva. I jednim i drugima su osporavali i osporavaju i danas pravo na odbranu odnosno elementarno pravo na život i ništa drugo.

***

***

Tito Jugoslavija

Lijepe riječi su ukras!

ubice

Lijepe riječi su ukras!

***

***

palestinci takozvani gradjani BiH

MUDZAHEDINI takozvani GRADJANI gdje vam je gradonacelnica da i ona vikne

Prometheus

******* Jesi li ti normalan, ako tako slaviš Hitlerovo zlo onda slaviš i ubijanje Srebreničana i veličaš Mladića i Karadžića zločince, ubice, one koji su provodili genocid. Jesi li ti normalan uopšte?? Svaka čast ko te je tako naučio i to pogrešno.

Prometheus

To je njihovo pravo. Ovi što kritikuju nek se priključe civilizaciji. Protesti se održavaju u Beču, Njujorku, Japanu, Londonu, Indoneziji, širom svijeta. To je njihovo pravo. ka Citalac Nisi ti jednak onima iz navedenih gradova i nećeš ni biti, ali ne upadajte u zamke uzp sis-a i BIA-e jer se svojim glupim inatom ne možete boriti sa njima, oni će ovako dobiti dozvolu da mogu rastočiti BiH a šta ćeš onda, gdje ćeš, niko te neće ni podržavati niti ti pomagati, a ni meni, ni svim Bošnjacima u ovoj eksperimentom raz.ebanoj zemlji. Biti mudar nije isto kao biti glup. Inatom u propast.

***

***

RS

Odlicno,neka citav svijet vidi sa kime smo se borili i sta smo sprijecili u sred Evrope.

HashimQ

***

HashimQ

***

To

Kad se već hvališ, da, cijeli svijet zna kakvi ste vi zločinci, Genocidaši!! Več ste ušli u udžbenike kao počinitelji genocida. Nisu ti to neke reference. ka HashimQ Su stavili na papir isti oni sto su te nabili na 24% rezervata da te uthese budalo.znaju oni za tvog Mevlida i kako mislite,zato i jesi u rezervatu.

Casno

Da je srece tu bi bilo cijelo Sarajevo i Mostar.

***

***

HashimQ

Su stavili na papir isti oni sto su te nabili na 24% rezervata da te uthese budalo.znaju oni za tvog Mevlida i kako mislite,zato i jesi u rezervatu. ka To Kao prvo eb te Mevlud koji je više tvoj nego moj, on spada u bradate zločince ispravnog mozga kao što si ti, a kao drugo ti iz svoje aelendre nigdje pomakao nisi a ja sam obišao svijet kretenu jedan. Mi iz tzv 23 posto kako vi fašisti govorite smo za vas cijeli svijet, možete samo zahvaliti nekakvom mirovnom sporazumu i vašem mrtvom Miloševiću što imate i toliko postotaka teritorije koju ste već uništili, osiromašili, nemate ni krtole dovoljno ali se kvrčite na te vaše zločinačke uspjehe. Moralno blato!

alaham, eno FINCIJA

on je vazda bio protiv džemosajta. on i sejdić čergar.

/ Najnovije