Žestoke poruke: SABNOR u BiH reagirao na izjave Abdulaha Skake

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

babe i žabe

Antifašizam je dobar, kominizam je loš.

Slava Storonci

I tebi, sinko! :)

travnik

Sta ocekivati od loseg travnickog stdenta - Skaka !!!

miki

Nije savez antifašista i boraca nego antifašističkih boraca narodno oslobodilačkog rata. Sada savez vode smutljivci koji raspolažu sa njegovim stambenim fondon i pederišu se pomalo ;)

Bojica

Đuliću gdje si bio kad je grmilo. Nisu svi komunisti antifašti niti se to dvoje može stavljati pod znak jednakosti. Toliko antifašista ima koji nemaju veze sa komunizmom a isto toliko komunista koji ne baštine antifašizam. Valjda je to jasno barem ovih zadnjih 30-tak godina. Nisu ni sve stranke koje imaju predznak demokratka demokratske kao ni one koje imaju u imenu ,,socijal'' socijalističke. Svakako ne podržavam ni ovakvu izjavu gospodina Skake ali onaj ko ga je pozvao kao gosta više je pričao i donosio zaključke nego što je to dozvolio Skaki kao gostu. I Senada ponekad prenosi pa se nađe i kao isljednik i kao okrivljeni. Godine izgleda čine svoje.

071

SDA i njihovi botovi poput Skake i Kapidžića se upiru iz petnih žila da niko ne posumnja da su fašisti koji čeznu da se staljinističkim metodama obračunaju sa neistomišljenicima. Ukratko, deklarišu se kao civilizacijski otpad.

Petar I

JAKA SDA SIGURNA BiH. NAROD ZNA.

Brzi

Ove komunjare treba svakog ljeta turistički odvesti na Goli otok, da vide produkt svoga 'antifašizma'.

miki

Ama ne sekiraj e se današnji SABNOR želi izjednačiti fašiste i antifašiste ARBIH sa NOB-om. Alijina služinčad Blaža bi da jednače sa Savom majku im fašističku ;)

Gost

Koliko žive ovi iz SUBNORA?

THOR

Đuliću gdje si bio kad je grmilo. Nisu svi komunisti antifašti niti se to dvoje može stavljati pod znak jednakosti. Toliko antifašista ima koji nemaju veze sa komunizmom a isto toliko komunista koji ne baštine antifašizam. Valjda je to jasno barem ovih zadnjih 30-tak godina. Nisu ni sve stranke koje imaju predznak demokratka demokratske kao ni one koje imaju u imenu ,,socijal'' socijalističke. Svakako ne podržavam ni ovakvu izjavu gospodina Skake ali onaj ko ga je pozvao kao gosta više je pričao i donosio zaključke nego što je to dozvolio Skaki kao gostu. I Senada ponekad prenosi pa se nađe i kao isljednik i kao okrivljeni. Godine izgleda čine svoje. ka Bojica Ti si izgleda isti smrad kao i Skaka. Otkud ti ideja da tog primitivnog papka nazoves gospodinom. Jos na pocetku mandata je rekao da ce se boriti protiv antifasizma. Primitivac sa dna kace, seljacina SDA mu kupila glas. Mars u stalu i povedi 'gospodina' sa sobom.

/ Najnovije