Žestoka reakcija SDA: Ovo su pitanja o izdaji na koja Nikšić i Trojka duguju odgovor

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sto se vas tice...

...gradjane samo zanima kad cete odgovarati za sve sto ste opljackali itd.

King

Zasto je sda amnestirala safeta oricevica za stradanje stotina biraca radi sabotaze u ratu. Zasto mu amnestira kradju milijardi maraka. Koliko je taj curlin platio fahrudinu radoncicu da prestane pisati o tome. Kako je dobio cin brigadira taj cetalj. Zasto je sda sve inatitucije u mostaru dala kradezu. Svaku do jedne. Ko se zaposljavao u auto ceste po Principu 10 bodnjaka 8 hrvata i 6 srba. Kakav je to odraz stanoavnista u federaciji. Konl cemalovici koji uknjiziju drzavnu zemlju na svoje krimose l

Guest7687633

Lijepe riječi su ukras!

PA ZAR OVAJ LIK

NIJE U ISTRAZNOM!?

GARANT IMA DOUSNIKA U SIPI KOJI CE MU

***

***

Maaajko draga, kako ga je priroda hendikepirala... A ima razlog kad te Bog obiljezi!

user1686074758

Ko je ovaj?

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

user1686074758

Opet, "ovaj"!

33

SDA SA BAKIROM JE UNISTILA BIH I BOSNJAKE PONOVO ZAVADILA SA HRVATIMA

Bosanski loj sindrom

***

Ja

E da sam kojim slucajem umjesto trojke, zanebesalo bi vam se od odgovora koje bi dobili

Desnica

Hajd Bakire i vas je dosta. Bolje nekad šutjeti nego svastta valjati. Daj neku alternativu ili prozbori nesto konkretno pametno.

/ Najnovije