Žestoka reakcija: Otkazan sastanak bh. parlamentaraca i iranskog ministra

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Koja kršćanska licemjernost. Rusija može da otvoreno ruši i ubija, siluje, napada, sakati i teroriše drugu suverenu zemlju i svi bi se sastali sa Lavrovom ili Putinom ali kada Iran u svom dvorištu uređuje svoj način živjeljenja onda to nije OK. Fuj!

Zapad istok

Otkriva se svo zlo sda sitskih terorista,to zlo pod hitno treba unistit,vrlo vrlo opasni i po narod i po drzavu.

gost

onda bi prema tome sto ,, ženska mreza - ili mreza jednog feministickog udruzenja CURE ,, objavljue trebalo zauvijek zabraniti Srbiji i svima koji su ucestovali u silovanju bošnjakinja i hrvatica u toku rata u BiH da prijeđu prag BiH

Der

E ovo ti zenska glavo nije trebalo...

UZP

Da su presudjeni za zlocin, Hrvati bi se sastali. Oni stuju takve, koji su pravosnazno presudjeni. Koje licemjerje. A Srbi ocito vracaju za Lavrova.

Recimo

Iranci bi trebali uspistaviti red u Americi u kijojima previše manijaka koji ubijaju nedužne civile, mahom po školama! Ko im je dao oružje!?

podrška

islamu i iranu! ovo je diktatura zapada!

ja sam za suverenost suverenog irana a

protiv sotonističkr diktature izopačenog zapada. dolje diktatori!

Habuhabuhabu

Smiješno! A dižu izraelske zastave, pregovaraju sa Libermanima itd. Pa Izrael je milion puta gori od Irana.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije