Zemljotres u Mostaru: "Čula se tutnjava, a onda jače drhtanje"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kadrija

da se nisu poceli odvajati

666

Zašto Hrvati toliko mrze BH katolike?! Ima li neko smislen odgovor? Pa kaže... Prava drama odvila u Zagrebu zbog nedobivene specijalizacije zbog čega je doktorica (46) dobila zabranu pristupa Kliničkom bolničkom centru Zagreb, a sve zato što je prijetila njezinom direktoru Anti Ćorušiću, te još jednom doktoru.Crknite Hercegovci” i “P…. vam m……. usta*ka”, bili su dijelovi njezine poruke, a sve je dovelo do određivanja zabrane približavanja KBC-u Zagreb i njegovim ljekarima.

***

***

Nije čudo,

Kakva se pogan danas tamo okupula, čudo zemlja nije pukla, sve gori od goreg.

Mika

I ne treslo se okupe uje i čete

rajvoSa

Ne znam zašto i objavljujete zemljotrese od 3, to su svakodnevni zemljotresi u svijetu. U Turskoj svaki dan imate takav zemljotres, niko i ne obraća pažnju na to!

/ Najnovije