Zemljotres na području Sarajeva: Da li ste osjetili podrhtavanje tla?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jeli KONJakovic ista o ovome piso?

Za cudo,sarajevski jalijas broj 1,koji trenutno za PUTOVNICU prodaje BOSNU HDZ,zajedno sa njegovim ortakom koji su u crno zavili najvecu Bosnjacku stranku u BiH SDA i od nje pokusavaju napraviti "crnu ovcu" (na kraju se optuziti Bosnjake da smo sami sebe ubijali).ZAPAMTITE:KONJakovic ce uraditi SVE za fotelju!To je najmutniji tip u Sarajevu, idiot koji je unistio KK Bosna i mnogo stosta drugog u sarajevu.Osoba BEZ SKOLE a visu trenersku od dvije godine je KUPIO od Hrvata, pa im danas vraca za sutnju!Zivi bili pa vidjeli!

Guest

Fulio si temu. Sjedi 1!

PAOLO COELHO

Za cudo,sarajevski jalijas broj 1,koji trenutno za PUTOVNICU prodaje BOSNU HDZ,zajedno sa njegovim ortakom koji su u crno zavili najvecu Bosnjacku stranku u BiH SDA i od nje pokusavaju napraviti "crnu ovcu" (na kraju se optuziti Bosnjake da smo sami sebe ubijali).ZAPAMTITE:KONJakovic ce uraditi SVE za fotelju!To je najmutniji tip u Sarajevu, idiot koji je unistio KK Bosna i mnogo stosta drugog u sarajevu.Osoba BEZ SKOLE a visu trenersku od dvije godine je KUPIO od Hrvata, pa im danas vraca za sutnju!Zivi bili pa vidjeli! ka Jeli KONJakovic ista o ovome piso? Halo ba, jel ti se sta u glavi pobrkalo, ili nisi uzeo terapiju? Kazu bio zemljotresu Sarajevu, pitaju jel ko osjetio. Gdjeti ode prenijelo te sta li. A Konakovic nije 'piso', a mozda je pisao.

Nadimak

Nismo. I?

Haha

Za cudo,sarajevski jalijas broj 1,koji trenutno za PUTOVNICU prodaje BOSNU HDZ,zajedno sa njegovim ortakom koji su u crno zavili najvecu Bosnjacku stranku u BiH SDA i od nje pokusavaju napraviti "crnu ovcu" (na kraju se optuziti Bosnjake da smo sami sebe ubijali).ZAPAMTITE:KONJakovic ce uraditi SVE za fotelju!To je najmutniji tip u Sarajevu, idiot koji je unistio KK Bosna i mnogo stosta drugog u sarajevu.Osoba BEZ SKOLE a visu trenersku od dvije godine je KUPIO od Hrvata, pa im danas vraca za sutnju!Zivi bili pa vidjeli! ka Jeli KONJakovic ista o ovome piso? Nije mogo uzet pisaljku karo ga pedjica.

/ Najnovije