Željko Komšić: Zla krv je zavladala među probosanskim strankama

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Reče čovjek kojem je mržnja kompletan politički opus.

IVA

Reče čovjek kojem je mržnja kompletan politički opus. ka Haha PRO*****KO ****O I COVICEV SLUGA KATOLIBAN , IDI ONANIRAJ GLU!PANE!

Haha

Nije dugo trebalo da Sejdin brabonjak potvrdi moj komentar.

hahahahahahaha

čuj čistokrvnog ljuljana sa 3,7 posto alkohola u čistoj krvi. lud si totalno.

TEBI ŠTO BRIŠEŠ KOMENTARE VLAŠINO:

J E B E M LI TI M A T E R U M A T E R I I DIJETE U DJETETU, SVE MRTVE I ŽIVE, RODITELJE TI I DJECU J E B E M ODVRATNU ONU SMRDLJIVU U BUBREGE! KOSTI TI ISKENJAM SVIH MRTVIH I SVIH ŠTO ĆE TI AKOBOGDA KREPAT OVIH DANA ŠUGO Č E T N I Č K A !!!!

Zli i glupi majmun je zavladao.Ali nece jos dugo..

...............

user90104

AKO JE KO NAPRAVIO ONDA SI TO TI.IZMIŠLJENI HRVAT KOJI MRZI SVE ŠTO JE HRVCKO.KREPO DABOGDA.

nasvasta

Sve je od trezoraša krenulo kada je prihvatio usluge primitivaca koji izmišljaju i raspiruju mržnju na svakog ko je protiv njega .

U listopadu kreće obnova pruge od mora

prema zaleđu, za dvije godine vlakovi će voziti 100 km/h. 14. rujna 2024. Uvođenje izvođača u posao, odnosno otvaranje gradilišta na željezničkoj trasi Knin-Zadar očekuje se u listopadu, radovi će započeti iz smjera Zadra prema Benkovcu, a trajat će dvije godine. Ovaj projekt uključuje obnovu 22 tunela, radove na željezničkim prijelazima te izmještanje na pojedinim dionicama. Velika je to vijest stanovnike zadarskog zaleđa, ali i za zadarsku luku koja će ovoga projekta bez sumnje imati koristi.Ovaj projekt uključuje obnovu 22 tunela, radove na željezničkim prijelazima te izmještanje na pojedinim dionicama. Podignut će se nosivost pruge na 22,5 tone koja je trenutačno u lošem stanju s obzirom na to da od njene izgradnje nije bilo većih zahvata, a za vrijeme Domovinskog rata doživjela je brojna oštećenja.

Sjaši bolan Željko

Reče nam čovjek koji je uzurpirao mjesto hrvatskog predstavnika u BiH. BiH nije ni Bošnjačka, ni Hrvatska ni Srpska, NEGO je I Bošnjačka i Hrvatska i Srpska. A ti Željko nisi izabran od strane hrvatskog korpusa. Pa zašto se bolan praviš lud? O kojoj ti građanskoj BiH pričaš ako u njoj nisu i Bošnjaci i Hrvati i Srbi. Stvarno si jedan štakor

Daj se kontrolirati, neotesana pijanduro

J E B E M LI TI M A T E R U M A T E R I I DIJETE U DJETETU, SVE MRTVE I ŽIVE, RODITELJE TI I DJECU J E B E M ODVRATNU ONU SMRDLJIVU U BUBREGE! KOSTI TI ISKENJAM SVIH MRTVIH I SVIH ŠTO ĆE TI AKOBOGDA KREPAT OVIH DANA ŠUGO Č E T N I Č K A !!!! ka TEBI ŠTO BRIŠEŠ KOMENTARE VLAŠINO: Pozdrav od Vinjaka Baron Trenk

Nije problem između Hrvata i Srba nego Bošnjaci

prema zaleđu, za dvije godine vlakovi će voziti 100 km/h. 14. rujna 2024. Uvođenje izvođača u posao, odnosno otvaranje gradilišta na željezničkoj trasi Knin-Zadar očekuje se u listopadu, radovi će započeti iz smjera Zadra prema Benkovcu Podignut će se nosivost pruge na 22,5 tone koja je trenutačno u lošem stanju s obzirom na to da od njene izgradnje nije bilo većih zahvata, a za vrijeme Domovinskog rata doživjela je brojna oštećenja. ka U listopadu kreće obnova pruge od mora PROBLEM JE U TZV. BOŠNJACIMA - ALIJINOJ IZMIŠLJENOJ NACIJI

ante

Nije dugo trebalo da Sejdin brabonjak potvrdi moj komentar. ka Haha IDI SU.CINO PRO U MRZITELJU BIH ONANINIRAJ!

071

Raspirivanje mrznje medju Bosnjacima je krenulo onog momenta kada je SDA izgubila vlast. Od tada intenzivno slusamo o tome kako Bosnjaci koji nisu uz SDA uopste nisu pravi Bosnjaci i patriote, kako je SDA=drzava=nacija=vjera. Hajde sto je takvo poimanje drustva od jedne stranke cisti fasizam, nego to jos pride dolazi od stranke koja je od prvog dana strano tijelo u bosanskom tkivu. A Komsicu neka ide na obraz sto je njihova pudlica i sto je sluzio i sluzi takvim politikama. Nadam se da mu je vrijedilo.

/ Najnovije