Željko Komšić: Zašto Elmedinu Konakoviću ne smeta mijenjanje Ustava BiH na kršćanskim osnovama?

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

***

Adi

***

to bi ti znala

sabina-hanuma.

zar ti nije reis-esesovac objasnio

zašto?

Xxx

Lijepe riječi su ukras

Haha

***

Zato

Lijepe riječi su ukras

Bosna

Zato jer je Bosna hrvatska zemlja, a Bošnje su ******eno Hrvatsko cvijeće, a i najstariji dokument Bosne povelja Kulina bana počenje sa U ime Oca i Sina i Svetoga Duha? Svi znamo da je tako?

Madrfaker

***

Kos

***

Jerusalem

***

hahahahahahahahahahahahahahaha, ja,...iiiiiiiiii?!

hahahahahahahahahahahahahahaha, ja,...iiiiiiiiii?!

Gulliverus

Traitor Konaković, vaffancullo!!

Dino je ljudina! Pravi nas autohtoni Musliman!

Okruzen takvima ja se osjecam ravnopravno i uzivam u suzivotu, ucenju obicaja kod Muslimana, uzivam im cestitat Bajram, jednostavno mi je drago sto su tu oko mene! Nadam se i da oni uvidjaju da su mi simpaticni i da ih postivam!

Ban

Zato jer je Bosna hrvatska zemlja, a Bošnje su ******eno Hrvatsko cvijeće, a i najstariji dokument Bosne povelja Kulina bana počenje sa U ime Oca i Sina i Svetoga Duha? Svi znamo da je tako? ka Bosna Ko ste to vi, a ko smo to mi? Koliko to vas ima, a koliko to ima nas? Tekst na sablji od Bana Jelacica mozda potrdjuje da ste vi nase cvijece bili i ostali, a ne obrnuto.

Kos

protiv krscana, kao ti, pijanduro i prodana duso? Zato sto Konakovic ima i razum i dusu i vidi dovoljno daleko unaprijed. Je li ti to dovoljno, ili da ti ja ipak nalijem jednu zestoku??? ka Pa zato sto Konakovic nije zadojen mrznjom Pa on nije vidio dobro kos dok je igrao kosarku, a da vidi nesto drugo. Osladila se vlast i moc , to je jedino sto ga interesuje.

MrziteljPDA

***

/ Najnovije