Željko Komšić uputio novogodišnju čestitku građanima BiH: 'Sigurno neću odustati...'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MRŠ

Od Srpske parazitu!

071

Parabosnjak Komsic se ufurao da je kao vazan. Dijete iz H/S braka, ozenio muslimanku, nekakav Zlatnil ljiljan, i prodaje se za Hrvata. Nesta tu dismr!

Adi

od loze, i uzimanja para ***ovace, lajanja na druge narode, krepi **** ti ***** maloumnu

Naravno da neces, pa ti si poznat po tome!

Kao sto nisi odustao od: ambasadorakog polozaja, tuzbe protiv Srbije, Peljeskog mosta itd… Ali…. Nisi odustao od mjesta clana Predsjednistva, tu si istrajan.. Sretno!

Doctor Ksarabas

Nisi samostalan politicar. Odvede i tebe Seka u 3 pm

Sejdo, zivio nam ti

dok Te na tabutu ne iznesu iz Predsjednistva

Ralle

Ti Sejdo mi.ne trebaš čestitati, niti.primam čestitke od.tebe. Naj veći izvor zla i nestabilnosti u BiH si ti i.takvi kao ti. BIH nikada nece.biti onakva kakvu je zamisljete ti i predstavnici naroda tvoje hanume, kojima i ti pripadas. Samo.bacas ublehe narodu u BiH. Za 16 godina kao clan predsjedništva nisi apsolutno.nista napravio. BIH moze i uspjet ce jedino.kao zajednica 3 naroda. Drugačije nikad. Ta floskula "ostali" predstavlja jedino muslimane i nikad.nece.proci.

Ti se, jadnice i izdajnice,

vise nicim nikad neces oprat. Sve od cega ti neces odustat, to je sisa rakije brlje. Za ostalo si ti davno izgorio. Pitanje tvojeg nestanka sa politicke scene je samo vremensko.... Izdajnike vlastitog naroda niko ne voli.

Bosanac

Al ovi BOSANSKI PRAVOSLAVCI I BOSANSKI KATOLICI laju lijecite se zivotinje pelcuj te se drogiraj te se nemojte lajat zivotinje

Bosanac, Ljiljan i istalo njesra

Al ovi BOSANSKI PRAVOSLAVCI I BOSANSKI KATOLICI laju lijecite se zivotinje pelcuj te se drogiraj te se nemojte lajat zivotinje ka Bosanac ne LAJ na oretke PSETO incestno

Sejdo Bekrijo

uhvati se za rucicu sa Dzaferogulom i skoci sa Peljeskog!

Panzer

Reče da neće odustati,najveći izvor zla,ublehaš

666

crkni pseto islamizirano

Adi

Al ovi BOSANSKI PRAVOSLAVCI I BOSANSKI KATOLICI laju lijecite se zivotinje pelcuj te se drogiraj te se nemojte lajat zivotinje ka Bosanac Al ove *****e kmece, kukaju, pa opet kmece, **** vams vak majku *****sku i tebi, i sejdi

Mico

Ti da želiš bolje davno bi dao ostavku foteljasu tebe samo fotelja zanima izrode

/ Najnovije