Željko Komšić u Italiji: Podignuto spomen obilježje “Cvijet Srebrenice”

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

muamer

evo vam i moje saopcenje za vas SDA portal: 12 uhl**** islo da se uslika pije i putuje na nas racun i na racun zttava genocida Proci ce im citav Jul putujuci okolo na ice i pice i vi im jos objavljujete njihova putovanja SRAM VAS bilo prof Bojane p.s. lijepe rijeci su ukras znate vi banditi dobro sto vam narod govori ali brisete brisete komentare Poslije izbora mozete reklamirati Ilahije i Kaside

MUJO

MENE INTERESUJE U KOJE SU SVOJSTVU ISLI U ITALIJU I KO JE TO PLATIO STACE SA NJIM DUNOVIC

Tebe je trebao pitat koga c'è povest,mozda ti pokaze racun

>>MENE INTERESUJE U KOJE SU SVOJSTVU ISLI U ITALIJU I KO JE TO PLATIO STACE SA NJIM DUNOVIC ka MUJO

Ha

De nam bosnje objasnite vasu definiciju genocida, je li to iskljucivo ubijanje vojnosposobnih muskaraca dok namjerno ostavis u zivotu, zene, djecu i starce koji nastavljaju lozu vaseg naroda? Ili je to ono sto ste vi radili srbima oko srebrenice ubijajuci sve srpsko od najmanjeg do najstarijeg, neselektivno i bez izuzetka, da ne ostane nijedan srbin na tom podrucju koji moze nastaviti lozu svog naroda?

/ Najnovije