Željko Komšić smijenio savjetnika Fazlagića

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Tako treba!

hmm

Savjetnika ili pjevača?

Mujo Hrsuz

Nije ni čudo što smo kompresovani na 24 posto i niko neće s nama da živi.

Aferim

EHHH FAZLA STO SI SVIRO K SVIRO SI 🤣🤣🤣

Evo mu

Sva bol svijeta...

Samo

me interesuje za šta je on bio savjetnik

Fishek10

novo-pecene gazde... lakosta majcu naopako obuk'o

Fazla Bend

islam mafija brend.

Panzer

Hhaha Sejdo I njegovi jarani,gdje mu je onaj iz BG što šmrkće belo

Vesna Andreeee Zaimovic

Komšic je moj omiljeni SDA-ovac? On mi je omogućio da budem ambasador BiH u Španiji.

ovo je sramotno!

pa, fazla i sejdo su kao tandem, najviše potican od fazle, najviše uradili na poticanju naučnih istraživanja i značajnih otkriča u bih, stvorili uvjete za tolike star-up akceleratore u kojima su stasale svjetski poznate bih firme. šteta, prava šteta za budući razvoj hiljadugodišnje nam, najdraže domovine!

Tatar

**** li ti on ***** pijanu i uhlebasku smijeni Galica.Nemas muda.Nisi ih nikad ni imao.Uvijek si bio pokvareni mućak što na kilometar smrdi

sejdo, šankeru

sad uzmi drugog pjevača... božu vreću, da ti pjeva sevdah na uvce.

NINI

PO NAREDBI BAKIRA

/ Najnovije