Željko Komšić razgovarao sa Erdoganom: Jačaju se odnosi BiH i Turske

/ Komentari (32)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuke

Srbiji investicije i fabrike, a nama razgovor i to ekspresno nakon Lavrovljevog fijaska.

Gost

Kako se osjeća ovaj pijano dok razgovara sa predsjednikom koji predstavlja 80 miliona stanovnika a on ne predstavlja nikoga?

miki

Ode i Želja na umru kod braće ;)

Ihihi

Čime se vi bavite evo sad AXN I FOX MOVIES PUSTILI ISTI FILM U ISTO VRIJEME OVA PLANETA I LJUDSKI ROD TREBAJU SAGORJETI U VJEČNOJ VATRI A VI NAKAV ERDOGAN

Principijelnost

Lijepo je cuti da se dva pravedna lidera postuju i podrzavaju.

Principijelnost

Kad dodjes pred Njeg pitaj je li lazan i sta on misli o Aja Sofjii. Sto se tice respekta prema tudjim bogomoljama, zar ti nisi pripadnik naroda koji je srusio preko 1000 vjerskih objekata u Bosni? Zar imas pravo komentarisati bilo sta vezano za bogomolje? Pa znas da nemas. Sto se tice "sise koja moze biti bilo sta" pogrijesio si, nije u pitanju Dodik, nego casni ratnik zlatni ljiljan Zeljko Komsic.

miki

Ture govori o rušenju bogomolja, smešan neki mongol.

Iluzija

Kriv sam. Stalno hranim iluziju da vlahu mogu odskrinuti vrata do istine, al onda Vlah ne bi bio Vlah.

miki

Kriv si, kirs si, sve ti je iluzija nego rovi, đeda nađi ;)

Moze

Kriv si, kirs si, sve ti je iluzija nego rovi, đeda nađi ;) ka miki Rovio naso i sad mezar stoji iz 1600 i neke, arapskog casnog imena. Sadasnje komsije pravoslavne su nam tad bili kmetovi. I danas nam iskazuju posebno postovanje.

+++

Kriv si, kirs si, sve ti je iluzija nego rovi, đeda nađi ;) ka miki Rovio naso i sad mezar stoji iz 1600 i neke, arapskog casnog imena. Sadasnje komsije pravoslavne su nam tad bili kmetovi. I danas nam iskazuju posebno postovanje. ka Moze<< A koju slavu je slavio?

Boš

Smrada Sejdu Komsoglua treba smijeniti, jer je štetočina!

miki

Iz 1600 I neke?! Kako bre i neke, nađe li ti to ili ponovo iluzionišeš?

miki

Bolje ti tavan pretraži. "U dolafu moga đeda..." ;)

Vlaska Slava

Tu paganstinu su Vlasi donijeli kad su ih osmanlije doveli ko konjusare tek nekad iza tog vremena.

Posto ste se ovdje skupili

Hate to burst your buble, ali ljudi komsije moje drage, Srba u Bosni nije bilo do 19 vijeka. Pravoslavca jeste sporadicno dok ih Osmanlije nisu masovnije naselili jer su bili dobre sluge. Otuda i ime naroda koji dobro sluzu Servi. Niko valjda nije stvoren za sve pa tako ni Servi. Vladaju uzasno.

E

Komsic sav sretan sto se sastao sa erdoganom, a nece da primi lavrova, jesi li mu dao i guze kasnije? Jos jednom dokazao da je veci sda taliban i od samog bakira.

Svim zatucanim bosnjama koji ne znaju vlastito porijeklo

Vi ste srbi muhamedanske vjere i nista vise. Etnicki ste ubjedljivo najvise srbi, vasa dnk je srpska i venama vam tece srpska krv i to ne mozete promjeniti nikakvom promjenom imena ili vjere. A i maternji jezik vam je srpski, jer bosanski nikada nije postojao. Na turskom dvoru nikada nije postojao prevodilac za tzv. bosanski jezik, samo za srpski jezik na ovom prostoru, sa kojim su se bez problema sporazumijevali i sa nikolom jurisicem, koji je tada u sluzbi a-ugarske odbranio kiseg od turaka. Drugim rijecima i sami vasi turci u svojim izvorima potvrdjuju da ne postoji bosanski jezik, samo zatucani bosnjo treba otici u tamosnje muzeje, a to mu je ipak strano podrucje.

Izlizana laz

Tu uzmisljotinu ste nam tuvili 70 godina za vrijeme orve i druge Srbislavije. To je orosli vrijeme. Mi smobreuspostavili sviju naciju, jezik i dobrim dijelim drzavu. Vas vrhunac je davno proso. Uzivajye u toj mitomaniji na putu do dna.

Vlasi i djedovi

Hajd nek se javi ovdje neko od vlaha ko zna za grob svog predaka stariji od 19 vijeka. Hajd da vidim cetnicine kad se busate u djedove. Nema jadovi, jer vas nije bilo na mapi dok vas osmanlije nisu doveli.

miki

Ono nešto uspostavilo, uspostavilo strahom kalifat među svojom bedom i misli trajaće. Neće bato a groblja iz 15. i 16. veka imaš od Trebinja, Mostara...

Realnoa mogucnost kontra samoljubivih hvalospjeva

Upravo na te bajke mislim. Da ti stavim u perspektivu vrijeme o kom pises. Srednji vijek u Evropi se naziva mracno doba. Balkan je i tad bio na repu Evrope. Po Evropi mozes tu i tamo vidjet impozantne gradjevine iz tog doba. Po balkanu svaka tvrdjava ili kraljev dvorac vise lici na mutvak. Prije dolaska Osmanlija istocna Evropa i Balkan su bila mjesta gdje se dolazilo loviti roblje. Tvoje pretke su vadili iz zemunica ko lisice i vodili na naobrazbu i sluzbu na dvorovima Spanije.

Ha, ha

Ove volim kad se pale na typo. Mislis da cu citat toliki pasus vlaskog smeca. Dosta ste nas filovali sa cetnickim fantazijama. Vi ste bili stoka za potkusurivanje dok vam Osmanlije nisu dosle i od vas napravili ljude. Doduse prekinuli su ih krscani prije nego su zavrsili poso.

Miloooojko bre, nemo' da se vredjas

Zvucis nacitano. Batali malo Balkan info, probaj citat knjige s univerziteta koje pominjes. Evo ti jos jedna stvar za procitat. Samoprojekcija je vrlo cesta a cesto previdjena psiholoska pojava.

@milojko bre...

Ne vrijedjam se ja, jer znam sa kakvim analfabetima imam posla. Ti si taj koji treba da cita knjige o svom porijeklu koje ocigledno ne znas. Ako ti je vec mrsko citati knjige, kao i vecini prepametnih bosnja, onda bar pogledaj film "noz", mogao bi nesto i nauciti o svom tzv. narodu.

@Vlasi i djedovi

Nauci nesto o svom porijeklu, pa se onda javi bijedo: https://youtu.be/dFOf7KRoj6Q

@Moze

Nauci nesto o svom porijeklu, pa se onda javi bijedo: https://youtu.be/dFOf7KRoj6Q

@milojko bre

Nauci nesto o svom porijeklu, pa se onda javi bijedo: https://youtu.be/dFOf7KRoj6Q

Opet se vredjas bre milooojko

Nemo' bre, ce srce da te udari. Je l ti stvarno mislis da cu ja kliknut na nesto sto ti postavis? Sto se pismenosti tice mogu ti nadpisat i djedovog djeda pa do unukovog unuka. 70 godina nas filujete svojim lazima. Covjece, shvati to sto prjektujes na nas to ste vi. Bez porijekla, paganske vjere sa laziranom historijom. Srbi nemaju s bosnom nista, osim to valha sto su srbizirali u 19. vijeku. Zna se koja je vjera najduze u Bosni i ko je Bosnu a i ostatak balkana civiliziro. Slav - Slave, Serbs - Serv(ant). S obizrom da su Slaveni generalno bili roblje, vas kojima je dodata ovo sluge moglo bi se uporediti sa house niggers ;)

@opet se vredjas...

Naravno da neces kliknuti jer si pichka kao i vecina bosnjaka i ne mozes podnijeti istinu o sebi, pa ti je lakse da zivis u lazi. Niko vas ne filuje 70 godina, vas turci filuju 400 godina da mislite da ste poseban narod. Ja tebi navodim cinjenice i argumente, a ti meni kafanske price o vasem porijeklu, toliko o tvom kredibilitetu i serioznosti. I kao sto sam napisao ranije, otidji na bilo koji vrhunski svjetski univerzitet pa vidi na odsjeku za istoriju sta uce o srbima, a o vasim bosnjama nema ni traga ni glasa, kad vec meni ne vjerujes majmune ili mislis da je citav svijet lud samo vi ispravni, pripadnici izmisljenog naroda, nastalog islamiziranjem srba?

Sikter keeu

Idi jebi sestru kako je kod vas obicaj

@Sikter

Rece bosnjo koji je poznat kao produkt incesta, jer ste se samo izmedju sebe mijesali. Sta mislis zasto imate onako nezdravo blijedu kozu i retardirane face, kao oni redneci sa juga amerike? Haha

/ Najnovije