Željko Komšić razgovarao s Borisom Rugeom: NATO snage ostaju posvećene sigurnosti i stabilnosti BiH

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Sejdo mu je objasnio kako je uveo bosnu u NATO prije par godina

Taman bilo par dana bez pjandure....

Ides ti na slijedecim kvaziizborima....

ne pijem dok Paja vozi

***

Haha

***

***

***

Haha

***

Haha

Jer moja je stara sajam gonoreje, i tripera među Dodikovim obožavateljima na svim stranama ovih selendri. Zadatak jeste obiman i veliki, ali će ona, usprkos tolikim naporima i dalje ostati kao stijena čvrsta i istrajna u poslu koji ona najbolje radi. Ohrabrena naravno ovim lajkovima koje opalim samom sebi, ja, kukovni jadov iz ove podstanarske sobice.

Haha

***

Komšić

***

***

***

Haha

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

Fghjkl

KOMSIC IZ BUZIMA "/ AMERIKANCIMA / " KAKO VAS NIJE STID ! A SAD PRIMA DELEGACIJU NATO ?! KOJI LAZOV SMRAD I NECOVJEK !!! ZBOG NJEGA BIH NEMA !!!

Sejdo nakvaso od alkohola

Nosi se više u tri fine *****ine pjanduro smrdljiva.

***

***

***

***

Mujo Hrsuz

Sejgo je naš ponos. Samo mi je žao što ne može otići nigdje dalje od naših 24 posto.

primitivna gloavuša

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U.

ne pijem dok Paja vozi

***

Sarajlija

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST I TO ĆE SE DOGODITI VOLJOM NARODA I UZ NESEBIČNU POMOĆ EU, AMERIKE, NATO PAKTA, ALI I SVIH PROBOSANSKIH SNAGA I PATRIOTA BIH. TO JE NEMINOVNOST, JER ENTITET RS JE NASILNO I UZ GENOCID, UZP I NAJMONSTRUOZNIJE ZLOČINE OSNOVAN I PREVAROM DOBIJEN NA KOSTIMA I KRVI NEVINO UBIJENIH BOŠNJAKA, HRVATA, SRBA, JEVREJA I OSTALIH GRAĐANA BIH. MEĐUNARODNI SUD JE NEDVOJBENO DOKAZAO DA SU INSTITUCIJE RS VOJSKA I POLICIJA RS POČINILE GENOCID I TO JE OPRAVDAN RAZLOG DA SE UKINE RS KAO TAKVA TVOREVINA OSNOVANA NA GENOCIDU I UZP-U. ka Haha Samo sanjaj lojavi to nikada dozivjeri necete, im je dao, amerika prihvatila, nikada vi necete dobiti unitarne drzave, nika tursko smece nece bosnom vladati, ili raspad pa vidite sta vam je bolje, rezervat, ili normalan zivot, a te m***

***

***

Na Groblju mira postavljeno 11.000 križeva

U povodu Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima – nacizma, fašizma i komunizma na Groblju mira nedaleko od Mostara sutra će se održati komemoracija za žrtve Drugog svjetskog rata i poraća, a neposredno prije tog događaja potpisan je ugovor o dodjeli 700.000 KM za nastavak izgradnje jedinstvenog spomen-kompleksa u kojem će biti postavljeno 50.000 križeva za žrtve.Do sada je u spomen-kompleksu postavljeno 11.000 bijelih križeva s imenima i prezimenima žrtava. Najviše, prema podacima koje su nam predstavili, je postavljeno križeva žrtava s područja Bosanske Posavine. Više od 2600. Točnije, 2636 križeva. A iz Posavine ih je najviše iz Donjeg Svilaja – 295 križeva te Vrbovca, Gornjeg Svilaja. Iz Hercegovine prednjači Široki Brijeg sa 780 podignutih križeva za žrtve Drugog svjetskog rata i poraća, slijedi Čitluk s 599 križeva, Tomislavgrad je podigao 475 križeva za svoje žrtve. Označeni su križevi za 289 žrtava s područja Ljubuškog te po 253 s područja Mostara i Posušja. U kompleksu je već postavljeno oko 220 križeva za ubijene svećenike, redovnike i redovnice. Za mjesto Krnjeuša, u kojem su *****ci 1941. godine pobili 278 civila, među kojima je i osmero djece rođene te iste godine, podignuti su križevi. Jedno čak nije imalo ime. U spomen-kompleksu planira se izgraditi i jezero, a u središtu je križ s grbom Hrvata iz BiH.

Hajde ne bil' stoka ujkanska

U povodu Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima – nacizma, fašizma i komunizma na Groblju mira nedaleko od Mostara sutra će se održati komemoracija za žrtve Drugog svjetskog rata i poraća, a neposredno prije tog događaja potpisan je ugovor o dodjeli 700.000 KM za nastavak izgradnje jedinstvenog spomen-kompleksa u kojem će biti postavljeno 50.000 križeva za žrtve.Do sada je u spomen-kompleksu postavljeno 11.000 bijelih križeva s imenima i prezimenima žrtava. Najviše, prema podacima koje su nam predstavili, je postavljeno križeva žrtava s područja Bosanske Posavine. Više od 2600. Točnije, 2636 križeva. A iz Posavine ih je najviše iz Donjeg Svilaja – 295 križeva te Vrbovca, Gornjeg Svilaja. Iz Hercegovine prednjači Široki Brijeg sa 780 podignutih križeva za žrtve Drugog svjetskog rata i poraća, slijedi Čitluk s 599 križeva, Tomislavgrad je podigao 475 križeva za svoje žrtve. Označeni su križevi za 289 žrtava s područja Ljubuškog te po 253 s područja Mostara i Posušja. U kompleksu je već postavljeno oko 220 križeva za ubijene svećenike, redovnike i redovnice. Za mjesto Krnjeuša, u kojem su *****ci 1941. godine pobili 278 civila, među kojima je i osmero djece rođene te iste godine, podignuti su križevi. Jedno čak nije imalo ime. U spomen-kompleksu planira se izgraditi i jezero, a u središtu je križ s grbom Hrvata iz BiH. ka Na Groblju mira postavljeno 11.000 križeva ...prestala da vrši nuždu na partizanskom groblju. Sad ime gdje da kenja. Ogrebali se od EU za WC.

Srb In

***

Niko ne sme da vas bije …Boris Ruge

Ovako isto je rekao Kanadski general McKenzi ( (UN) kad je došao u Bosnu 1992. Ovakva vijest je izlizana floskula - a šta mu je Ruge rekao u četiri oka, to niko ne zna.

/ Najnovije