Željko Komšić poslao poruku Erdoganu: 'Čestitam građanima na patriotskom izboru...'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

1000÷2=?

Aaaa...što se svi guraju da čestitaju efendi begu. Znaju li oni da je vođa bosanskih pravoslavaca, gospodin dodiG, prvi čestitao efendi begu Erdoganu pobjedu na predsjedničkim izborima. Razumljivo. Ipak je to nastavak 500godišnje tradicije čestitanja. Vjerujem da bosanski pravoslavci slažu se sa čestitkom gosp. dodiGa, i da su nemjerljivo sretno radi pobjede efendi bega Erdogana.

***

***

Brkica

KOMSICU DODIK TE PRETEKAO

Mario

***

333

Ocekuje se da kao clan drzavnog tijela u cijoj je nadleznosti vanjska politika cestitas izabranom pandanu u drugoj drzavi. Ali je vrlo problematicno, kao i nediplomatski, karakterisati taj izbor rijecima poput "patriotiski". U svakom slucaju je primitivno. Nama gradjanima je, takodjer, potpuno jasno da je ustanovljena osa Dodik - SDA i priljepci - Vucic, koji zbog vec nastajucih posljedica dugogodisnje kradje i unistavanja vlastitog naroda izlaz traze u bijegu od Europola prema Rusiji i Turskoj. Tamo bi rado i nas da zavale, ali mislim da bi ipak za sviju bilo bolje da spakuju kofere i sami tamo razgule. Ako ne budu prije toga pohapseni. Sto se nadamo da hoce.

.

Ocekuje se da kao clan drzavnog tijela u cijoj je nadleznosti vanjska politika cestitas izabranom pandanu u drugoj drzavi. Ali je vrlo problematicno, kao i nediplomatski, karakterisati taj izbor rijecima poput "patriotiski". U svakom slucaju je primitivno. Nama gradjanima je, takodjer, potpuno jasno da je ustanovljena osa Dodik - SDA i priljepci - Vucic, koji zbog vec nastajucih posljedica dugogodisnje kradje i unistavanja vlastitog naroda izlaz traze u bijegu od Europola prema Rusiji i Turskoj. Tamo bi rado i nas da zavale, ali mislim da bi ipak za sviju bilo bolje da spakuju kofere i sami tamo razgule. Ako ne budu prije toga pohapseni. Sto se nadamo da hoce. ka 333 De skrati tiradu! Erdogan je predsjednik Tačka/točka/dot/punkt

333

@. Citanje sa razumijevanjem? Vjerujem da si ushicen, iako to sa tobom nema doslovno nikakve veze. Ne sporim da je Erdogan izabran, sporim politiku BiH vezano za Tursku, i snishodljivost i primitivizam Zeljkovog cestitanja. Sramota me je. A takodjer vjerujem da ti i mozak funkcionise na jednoj recenici sa uzvicnikom. Zato i jesmo nadrljali, radi takvih.

***

***

Čestitke

su nakon izbora uobičajene među državnicima, ali bez ovoga "patriotski". Nevjerojatno mi je ovakvo nešto čuti i od prosječno inteligentnih građana, a od političara pogotovu. Opozicija i drugi kandidat su također patrioti, ništa manje od pozicije i pobjednika. Ovi iz komunizma nikad shvatiti da je i opozicija dio vlasti.

333

@Cestitke Nije stvar naslijedja socijalizma, nego nada i raznih poveznica SDA i priljepaka sa Erdoganom.

/ Najnovije