Željko Komšić otkrio od čega ovisi da li će podržati Borjanu Krišto za mandatarku Vijeća ministara

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Has been....

Tvoje je gotovo, ti se vise nista ne pitas, haha, bijedo od covjeka... jadnice, izdajnice vlastitog naroda! I upamti, NIKAD TI NECEMO ZABORAVIT. I NIKAD vise neces smjet krocit ni u jedno mjesto u BiH sa hrvatskom vecinom. Eto, to je cijena, pa razmisljaj do kraja zivota jesi li dobro ucinio.

N

Potpise ona, potpises ti i svi zadovoljni. Nema usmeno nista

***

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Guest

Zavisi od tog šta će mu Bakir reći..

Mora

javno priznati da je Covic kara,godinama!

Mostar

Tko te j... Komšiću!

Grunf

Ovisi? SDA i sateliti idu u ropotarnicu. Ovo je Europa i nema vjerskih stranaka.

Tuner

***

Broj 1

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

Haha

Pa normalno da nije ništa precizirano u vezi NATO puta kada svi jako dobro znamo da je Sejdo već uveo “bosnu” u NATO. Ne možeš ulaziti dvaput pobogu

Brko

ZEKANE TI SE NECES NI PITAT

Sve je jasno,traži zaštitu nacionalnog interesa

Željko Komšiću, ako si uistinu Hrvat kao što govoriš, što te sprječava iskoristiti ovlasti iz Članka 5, St. 2 d. Ustava? Naime, po tom Člank******va član Predsjedništva može dati izjavu da je neka odluka štetna po vitalne interese entiteta za teritorij na kojem je izabran. Ako je izjavu dao hrvatski član, on podnosi svojevrsnu apelaciju hrvatskim delegatima Domu Naroda Federacije. Ako je izjava potvrđena dvotrećinskom većinom delegata u roku od deset dana od njezina podnošenja, sporna odluka neće stupiti na snagu.

Za Grunf

Nema vjerskih stranaka ***

Db

***

/ Najnovije