Željko Komšić odgovorio na pitanje da li je odluku o odbijanju Lavrova donio sam

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oprez

Ako za nekoliko mjeseci u Njemačkoj i Britaniji zavlada glad kao sada u Francuskoj i Ukrajini, onda bi mogla u praksi stupiti na snagu pravila po kojima su nekada dejstvovali milioni gladnih oćajnika poput Hitlera i Staljina.

Podsjećamo

Jednostavno je nekada bilo predebelom ugojenom Winston-u Churcil-u odvratnom prevarom i spletkom i zloupotrebom MI-5 ukloniti mršavog i izgladnjelog Oswald-a Mosley-a, ali danas su drugačija vremena.

AB

Svaka ti cast Komsicu ! Onaj tko ne postuje drzavu BiH zasto bi njega trebalo postovati .Svaku rezoluciju u UN-u u korist drzave BiH , Rusi su stopirali ulazuci Veto. Svaka odluka PIC-a naisla je na neodobravanje Ruskog ambasadora . BiH nije nikad bila niti ce biti Ruska gubernija kakva je Srbija ma sta da Rusi urade !

moke

Mudrac, ko i Alija. Donesi odluku, pa sta bude neka bude.

Gost

Može on slobodno i u zapadni dio grada. Kao gost, naravno. A kolega mu Komšić ni kao gost.

/ Najnovije