Željko Komšić: 'Osjećam se ponosno jer sam odabrao pravu stranu - biti u Armiji RBiH'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

ZEKANE

Mostar

Zeljko je... ti majku

Mario

***

Prozor

Smrt fasizmu i naci socijalizmu prvenstveno hrvatskome !!!!

Zeljko brate

Nema boljeg penicilina za kamenjarske reptile od tebe.

.:.

Željkec izgleda kvalitetno hebe ovu udrugu ljubitelja dobre hns kapljice - praljkovače. Gospodine predsjedniče, da si nam još puno, puno godina živ i zdrav.

BRKICA

Željkec izgleda kvalitetno hebe ovu udrugu ljubitelja dobre hns kapljice - praljkovače. Gospodine predsjedniče, da si nam još puno, puno godina živ i zdrav. ka .:. CRKO PRIJE DANA DANASNJEG

Guest

Na tvom mjestu bih se stidio Željko. Pored toliko građanskih opcija, ti se SDA bagri pridružio.. Tim si se popišao na sve dobro što si ikad uradio..

Osvetnik

Da Bog ti deca pomrla od raka za svu Srpsku dečicu sto su poklali muslimani 41-45 i 91-95

Ti, skote, nisi u zivotu nikada dobro odabrao.

(a da li ces - ne zna se...)

To ti je djed prico bajke

Da Bog ti deca pomrla od raka za svu Srpsku dečicu sto su poklali muslimani 41-45 i 91-95 ka Osvetnik Vise ste ih sami pobili neki dan.

R BiH

@ Mostar………… A sta se ti pasce potpisujes sa nasim gradom Mostarom ?? jel bagro po gana ????

Ovom skotu, psu, pod hitno zabranit ulaz u HR!

...........

ANTE

SAMO *****E ,KAMENJARI I KATOLIBANI KOMENTIRAJU NEGATIVNO:):):)

***

***

/ Najnovije