Komšić nakon Milanovićevih izjava: Danas je 11. juli

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jole

To govori nama o njima!!

Gotov je

Sejdu i SDA ne moze nista spasiti. Pitanje samo koliko su sad bisnjaka spremni zrtvovati

Dudek Krivousti Njofra

Tako je predsjedniče Komšiću

SDA projekat Komsic je na izdisaju

kao i tzv BiH..Komemoracija uskoro….

Guest

Ima dragog Boga...stiti lopove i mafijase i ima obraza da nesto prica...vratice se i njemu i njegovoj porodici kao i svim lopovima

chim

OPET 350 000 glasova za Želju! Ma za bilo koga ali protiv Čovića i njegove gamadi!

Prle

Prezivjesmo jos jedan medijski linc o tzv genocidu. A sad nazad u mladomuslimanski rezervat narednih 12 mjeseci.

Komso osto trijezan?

Mashallah

Rus-mir

Komšić nije u pravu, jučer je bio 11. juli, a danas je 12. Meni tako piše u dnu ekrana.

.

Komšić je u ovoj priči nebitan. Milanović je mogao izabrati bilo koji dan u godini da se sastaje sa HDZ-ovima i s kim hoće. SVI državnici koji 11. jula dodju u Bosnu su u Srebrenici. Nešto ružno i sadističko ima u Zoranu Milanovići, pogano do bola. On je od ljudi koji bi zgazili slabijeg, oni što te obore kad si na koljenima. Bolesno je to. Nepotrebno a bolesno.

Ba

Nije zajednicki suzivot da u Sarajevu ima 7 ateista i 8ateista srba i hravata koji se tako izjasne radi pozicije, i onda vi pricatae kko ste multikulturalni i zelite zajednicki zivot, a ovih ostalih milion inpo hrvata i srba nek crknu. Pravi primjer sarajevske multietnicnosti. Livemjerje, zato jadni muslimani koji ne zive u sarajevu nego u u rs i tamo gdje su hrvati vecina, pa ne mogu ni oni tamo imati neka prava, jedino nekih 7-8 koji se tako izjasne radi pozicije, ima i dosik takva 3-4 muslimana i hrvata. Ali dzaba je pricati, uzivajte u unistavanju BiH.

/ Najnovije