Željko Komšić o Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu: Trijumf duha i osjećaj kolektivnog ponosa

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Godinama

A u Olimpijskom sve i jedan loš lik sjedi.

Lažni Walter i druge priče

Hajd što ti drugi pišu govore, naviknuli smo se na tvoju elokvenciju kornjače- i da ti se sve mora napisati i nacrtati. Ali što ti trebaju logopedske vježbe da to i pročitaš- to ostavlja bez teksta i komentara.

Bosna bez sna

Ostane li ovaj zlosretni Komšić još koju godinu na političkoj sceni, bit će pogubljeniji od starčića Bidena- a ni sada nije daleko!

***

***

Belma

Napravite uslove da se ponovo odrzi ne zivite od stare slave.

Gusladžija guslaš moj

Lijepe riječi su ukras

Das ist Walter

Napravite uslove da se ponovo odrzi ne zivite od stare slave. ka Belma @Belma To je izvedivo kao ponovno napraviti SFRJ. S ovim polusvijetom na svim stranama? Nažalost, nikada više!

TITOV JUGOSLOVEN

Mozete zahvaliti PARTIZANU TITU i NJEGOVOJ SOCIJALISTICKOJ JUGOSLAVIJI i TITOVOJ NARODNOSOSLOBODILACKOJ VOJSCI JUGOSLAVIJE Partizanima na OLIMPIJADI U SARAJEVU U JUGOSLAVIJI TITO JE BIO PARTIZAN VRHOVNI KOMANDANT ...........VI svi nacionalisti koji ste bili na strani neprijatelja fasista njemacke hitlera bi ubili TITA samo da ste mogli ..........da su TITA ZAROBILE USRASE NDH ubili bi ga zato sto je bio partizan isto tako vi ostali nacionalisti cetgnici i balegije islamisti nacionalisti koji redovno idete u dzamiju i crkvu moljakate se bogu koji vas niti vidi niti cuje VI STE UBILI TITOVU JUGOSLAVIJU...........sta vam je Alija ostavio dzamahiriju sa tri miliona dzamija

Bolestan jadan, nije mu lako

A što nam obrisaste komentar gusladžije napaćenog. Frajer se ubi da dokaže nedokazivo. Dokazuje jadan da Olimpijade nije ni bilo u Sarajevu, pazi sad, zato što je tada bila Jugoslavija.

Može da prođe

>>Mozete zahvaliti PARTIZANU TITU i NJEGOVOJ SOCIJALISTICKOJ JUGOSLAVIJI i TITOVOJ NARODNOSOSLOBODILACKOJ VOJSCI JUGOSLAVIJE Partizanima na OLIMPIJADI U SARAJEVU U JUGOSLAVIJI TITO JE BIO PARTIZAN VRHOVNI KOMANDANT ...........VI svi nacionalisti koji ste bili na strani neprijatelja fasista njemacke hitlera bi ubili TITA samo da ste mogli ..........da su TITA ZAROBILE USRASE NDH ubili bi ga zato sto je bio partizan isto tako vi ostali nacionalisti cetgnici i balegije islamisti nacionalisti koji redovno idete u dzamiju i crkvu moljakate se bogu koji vas niti vidi niti cuje VI STE UBILI TITOVU JUGOSLAVIJU...........sta vam je Alija ostavio dzamahiriju sa tri miliona dzamija ka TITOV JUGOSLOVEN<< Sad si razumljiviji i pošteniji jer si ih sve naveo, spomenuo i detektovao. Neke stvari fulaš ali si blizu istine.

hvala predsjedniče

ne daj Dini da provede izdaju u djelo….

333

A u publici Sarajlija ni 20%, i jos puno manje onih koji su ucestvovali u pripremi i izvedbi Olimpijade. Mene skoro cijela prva dva reda stid.

xXx

I gledaj lafčino... tako se krše narodni novci da bi gledali ove ograničene likove koji nisu marke doprinjeli državi. Čemu kititi se tuđim perjem ?

***

Kada ce papci iz sarajeva kao komsoglu shvatiti da te zoi nije dobila bih vec jugoslavija i citava juga je izdvajala ogroman novac za to. A vrijeme je pokazalo da bi bilo bolje da su odrzane kod slovenaca, jer jedino oni imaju tradiciju takmicenja u zimskim sportovima, a i zato sto sarajevo nakon zoi nije opravdalo ocekivanja. Nije postalo zimski i skijaski centar yuge a kamoli regiona. A o brojnim propalim objektima nakon rata da ne pricam.

oni koji NEMAJU BUIDUĆNOST

evociraju uspomene...

Katy2410

Da ste slucajno tada bili vi na vlasti , igre bi bile otkazane a pare pokradene.

BRKICA

Lijepe riječi su ukras!

Trijumf, HIK! sljive nad kruskom; HIK!

.............ides ti jos malo u kontejner zaborava.............

/ Najnovije