Željko Komšić o napadima Zorana Milanovića: Ovo je njegov odgovor

Radiosarajevo.ba
Željko Komšić o napadima Zorana Milanovića: Ovo je njegov odgovor
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Željko Komšić

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić na molbu portala Radiosarajevo.ba osvrnuo se na današnje gostovanje bivšeg premijera Hrvatske i aktuelnog predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića u emisiji 'Nedjeljom u 2'.

Zoran Milanović u emisija NU2: Od Željka Komšića sam tražio da pokaže čojstvo

Piše: F. V.

Milanović je oštro kritizirao Komšića, nazivaajući ga 'posebnim slučajem'.

On je gostujući u emisiji koja se emituje na HRT-u ispričao kako je Željka Komšića trebao upoznati 2006. godine, nakon što je prvi put izabran u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, ističući da je Komšić čak dogovorio kafu s njim u Zagrebu, ali da se na nju nije pojavio.

"Ne bih želio da se miješam u predizbornu kampanju u Republicu Hrvatskoj, čak ni onda kada kandidati za predsjednika Republike Hrvatske pokušavaju da me svojim nastupima i izjavama uvuku u istu. Koga god građani Republike Hrvatske budu izabrali na predstojećim predsjedničkim izborima, nama u Bosni i Hercegovini je obaveza sarađivati sa tom osobom, bez obzira šta privatno mislimo jedni o drugima", kazao je Komšić za Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije