Željko Komšić: "Nemojte nikad podcjenjivati Milorada Dodika, ono što govori zaista i misli"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NE! Da li ce Dodik uspjeti ne zavisi od nas.

Nego to zavisi od svjetskih sila. Isto kao i sto rat 91-95 nije zavisio od nas (mi smo tu bili samo pijuni na tabli), nego ga je amerika odlucila jer im je smetala jaka Jugoslavija. Nju nisu mogli kao Irak i Libiju i ostatak nesvrstanih (minus ona dva najjaca, ali oni su presli na kapitalizam, pa ne smetaju kenjcima).

Haha

Kaže Sejdo da Mile ne takija. Pa normalno da ne takija kad nije musliman

B.D.

Zaboravio Mile da se sve vraca na RBIH,u slucaju bilo kakvog odcjepljenja.

džoomije ti

sejdo?

Moj predsjednik

***

Pelješki gmaz, Sejdo Komišić

za razliku od Tebe koji NIKADA ne govoriš ono što misliš već što Ti kaže Septikbeg

DeFektni bauštelac?

Komsic je moj Predsjednik i svih onih koji vole BiH.Kad bi svi slusali i sljedili njegove misli lako bismo se obracunali sa srpsko-hrvatskim fasistima. ka Moj predsjednik je li i Sabina tvoja prva hanuma?

Zaključak

Ostali političari ne govore ono što misle, dakle lažu. lol

Panzer

Sejdo preparirani Hrvat i džamijski građanin

Ja... za razliku od tebe koji jedno govoris,

a drugo mislis!

Odlicno. Moj je Covic.

Komsic je moj Predsjednik i svih onih koji vole BiH.Kad bi svi slusali i sljedili njegove misli lako bismo se obracunali sa srpsko-hrvatskim fasistima. ka Moj predsjednik .........Kad bismo njega slusali laHko bismo se obracunali sa muslimanskim fasistima.

Gh

Za razliku od tebe komsoglu, koji pricas o tzv. gradjanskoj a mislis o serijatskoj bih. Je li tako?

LJILJAN

***

MATO

je li i Sabina tvoja prva hanuma? ka DeFektni bauštelac? STA TI PRICAC IMPONTENTNI KREZUBI BALKANSKI POLUCOVJECE????:):):)

/ Najnovije