Željko Komšić: 'Nema potpisa za interkonekcije dok se ne donese Zakon o gasu'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Politika

2:1 je ustoličena njegovim prvim izborom za člana predsjedništva i glavni je krivac onoga što danas gledamo u beha društvu: nevjerodostojnost, nepovjerenje i mržnja. On i dalje pokušava iz iste pozicije 2:1 blokirati sve što mi moglo uravnotežiti i harmonizirati rasklimanu BiH. Nije samo Komšić kriv za današnje stanje, tu su i svi oko njega koji su u tome sudjelovali, uključujući i neke bivše VP. Iole pažljiv promatrač mo že vidjeti da ti ljudi više i ne spominju Daytonski mirovni sporazum. I što je posebno zanimljivo, za državu s nazivom BiH se koristi skraćeni naziv Bosna. Može se ovaj moj upis i izbrisati, ali se s time neće ništa postići. Uhapsite Reuters neće donijeti ništa efikasno u dobrobit države. Naprotiv.

BiH

Nedaj da nas posle za nase pare ucjenuje hdz i snsd za plin

Mare

Pa Željo niko tebe srećo ne ferma...u Srpsku ni kao turista ne možeš doći

Ilidza

Lazni Valter Komsic i dinastija Izetbegovic su najveci krivci za sve sto se desava u BiH. Genetski kocnicari ne shvataju da ih je vrijeme pregazilo. Valjda cemo docekati trenutak da te vise ne glademo u Predsjednisvtvu BiH. Izetbegovici polako nestaju, pa ces i ti.

***

NAŠ ZLATNI LJILJAN!!!!!!!JOOOOJJJ ŽELJA JE BOG!!!!!

Pehlivan

Tooo Zejnile, sve zaustavi!!! Ne daj nas Zejnile, kao što nisi dao da se izgradi Pelješki most, kao što si polomio prste, i desnima i lijevima, koji su atakovali na Bošnjake i Bosnu! Ti si jedini i pravi bošnjački predsjednik, nakon našeg sultana Bakira!

Ok..

...donesite zakon.

Panzer

Ovo konfliktna osoba,pun agresije i mržnje,Sejdo sazreo za psihijatrije

/ Najnovije