Željko Komšić našao krivce zašto je došlo do zastoja na putu Bosne i Hercegovine u NATO

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Veriga

Sve sa Bosnom je strah i smutnja krizara Evrope. Preko engleskih lordova prisilise Ameriku da SANU pravi Dejtonski mir. Zato ovoliko aparthejda, gluposti, nepravde. Dejton je Embargo na drzavu. Ne moze sa sama braniti! Vrijeme je da Amerika rijesi Balkanski zamrznuti konflikt jer ce ga Rusija potpaliti. Od Srbije nikad prijatelja Zapadu. Bosna je bedem Balkana. Ni Srbije preko Drine, ni Hrvatske na Drini!

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ko je ba ovaj lik??

Ziga ba nake suncane nabio, nidje sunca, u kaputu, bitno da ne vidimo pijane krvave oci... Jes mi odvrataan, nema ljigavije face od njega. Dobro ima ruznije, to je Bake, ipak je on najruzniji, ali ovaj je isto toliko ogavan.

Kardianal Vuksic

Ziga ba nake suncane nabio, nidje sunca, u kaputu, bitno da ne vidimo pijane krvave oci... Jes mi odvrataan, nema ljigavije face od njega. Dobro ima ruznije, to je Bake, ipak je on najruzniji, ali ovaj je isto toliko ogavan. ka Ko je ba ovaj lik?? Kad nema djecackih dobar je i Plenkijev cmar.

To je kozojebski nauk pedofila katolika iz 7.N.E.

Palestinskog pesovana iz 1. vijeka nove ere. ka To je katolicki nauk *****e poglavnika Djizusa

Najveći

Supljator ikad

Dobro, Ajsin je bolji, jbg, 9..Kuci baba nek ceka.

Kad nema djecackih dobar je i Plenkijev cmar. ka Kardianal Vuksic

DeFektni u akciji

Sve je krenulo na bolje otkada je USA i EU uklonila sdfa sa vlasti

Ako ti se nesviđa živjet u Bih široko ti polje put

***

Ljigo

Lokalni demagog

Siroki put za Stambol - google maps ako ne znas?

ka Ako ti se nesviđa živjet u Bih široko ti polje put

RAM ić

Umorio se pravo,kažete ništa ne radi,pa gospodin tražio krivce,nije to bilo lako! Drago mi je zbog njega,sto je našao … E,sad je puno lakše !

MIKI

MEDO KOMSICU BAR TE VISE NECEMO GLEDAT U PRESEDNISTVU TO JE DOBRA STVAR DRUGO SVE STO SI REKO SLAGOSI TRECE ZASTO NEDODJES NA SRBSKU ILI HRVATSKU TELEVIZIJU KAD SE ZAKLINJES U TZ GRADJANSKU BIH

Marijin je bolji upoznala ga ko Blanka Vlasic

ka Dobro, Ajsin je bolji, jbg, 9..Kuci baba nek ceka. Svog na Medjugorskom parkingu :D deri ko konj kume hocu s tobom bez gume sjedista nek se tresu u zupnikovu mercedesu....

Biber

Bas se razveselih, komentarisu građani plakatiranje po gradu,a građani k’o građani ,sarajevska furka…birali su čiji su plakati najefektniji,te čiji su štandovi najupečatljiviji Većina tvrdi da se za uređenje štandova i fotosuting DF stranke, sigurno pobrinula zvijezda DFstranke , Marijela Hašimbegovic . Zato su najprepoznatljiviji ! Navedena već ima iskustva u postavljanju štandova i tezgi, takvu originalnost pokazala je u Narodnom pozoristu u Sarajevu,to je za nezaborav.Donje Brabonjiste ! Za dizajn i fotosuting ,opet Hašimbegović ! Jedan kandidat se posebno ističe ,gleda u nebo,vizionarski nema šta , lijevo i desno uho Hasimbegovickino,samo da nije nijem i gluv,pobjeda je njegova.

Srčana

Mere li kakav citat?Da li je i dalje Einsten l***

Ne cujes se od odjeka

>>Bas se razveselih, komentarisu građani plakatiranje po gradu,a građani k’o građani ,sarajevska furka…birali su čiji su plakati najefektniji,te čiji su štandovi najupečatljiviji Većina tvrdi da se za uređenje štandova i fotosuting DF stranke, sigurno pobrinula zvijezda DFstranke , Marijela Hašimbegovic . Zato su najprepoznatljiviji ! Navedena već ima iskustva u postavljanju štandova i tezgi, takvu originalnost pokazala je u Narodnom pozoristu u Sarajevu,to je za nezaborav.Donje Brabonjiste ! Za dizajn i fotosuting ,opet Hašimbegović ! Jedan kandidat se posebno ističe ,gleda u nebo,vizionarski nema šta , lijevo i desno uho Hasimbegovickino,samo da nije nijem i gluv,pobjeda je njegova. ka Biber<< Jesi li opet upo u catrnju ili fra cMarijev *****oni vasko -******ka siptarska?

Biber

>>>>Bas se razveselih, komentarisu građani plakatiranje po gradu,a građani k’o građani ,sarajevska furka…birali su čiji su plakati najefektniji,te čiji su štandovi najupečatljiviji Većina tvrdi da se za uređenje štandova i fotosuting DF stranke, sigurno pobrinula zvijezda DFstranke , Marijela Hašimbegovic . Zato su najprepoznatljiviji ! Navedena već ima iskustva u postavljanju štandova i tezgi, takvu originalnost pokazala je u Narodnom pozoristu u Sarajevu,to je za nezaborav.Donje Brabonjiste ! Za dizajn i fotosuting ,opet Hašimbegović ! Jedan kandidat se posebno ističe ,gleda u nebo,vizionarski nema šta , lijevo i desno uho Hasimbegovickino,samo da nije nijem i gluv,pobjeda je njegova. ka Biber<< Jesi li opet upo u catrnju ili fra cMarijev *****oni vasko -******ka siptarska? ka Ne cujes se od odjeka<<Morbidno,to je ta građanska !

Biber

>>>>>>Bas se razveselih, komentarisu građani plakatiranje po gradu,a građani k’o građani ,sarajevska furka…birali su čiji su plakati najefektniji,te čiji su štandovi najupečatljiviji Većina tvrdi da se za uređenje štandova i fotosuting DF stranke, sigurno pobrinula zvijezda DFstranke , Marijela Hašimbegovic . Zato su najprepoznatljiviji ! Navedena već ima iskustva u postavljanju štandova i tezgi, takvu originalnost pokazala je u Narodnom pozoristu u Sarajevu,to je za nezaborav.Donje Brabonjiste ! Za dizajn i fotosuting ,opet Hašimbegović ! Jedan kandidat se posebno ističe ,gleda u nebo,vizionarski nema šta , lijevo i desno uho Hasimbegovickino,samo da nije nijem i gluv,pobjeda je njegova. ka Biber<< Jesi li opet upo u catrnju ili fra cMarijev *****oni vasko -******ka siptarska? ka Ne cujes se od odjeka<<Morbidno,to je ta građanska ! ka Biber<<Vi koji ste izašli iz catrnja najbolje znate kakav je tamo odjek,plaši vas da se ponovo tamo ne vratite,zato ste neurozni,zbog toga vam “siptari” nisu krivi!Kakav govor mržnje !!!!!!!!

Wow demoKracija ti je rasni izborni zakon

>>>>>>>>Bas se razveselih, komentarisu građani plakatiranje po gradu,a građani k’o građani ,sarajevska furka…birali su čiji su plakati najefektniji,te čiji su štandovi najupečatljiviji Većina tvrdi da se za uređenje štandova i fotosuting DF stranke, sigurno pobrinula zvijezda DFstranke , Marijela Hašimbegovic . Zato su najprepoznatljiviji ! Navedena već ima iskustva u postavljanju štandova i tezgi, takvu originalnost pokazala je u Narodnom pozoristu u Sarajevu,to je za nezaborav.Donje Brabonjiste ! Za dizajn i fotosuting ,opet Hašimbegović ! Jedan kandidat se posebno ističe ,gleda u nebo,vizionarski nema šta , lijevo i desno uho Hasimbegovickino,samo da nije nijem i gluv,pobjeda je njegova. ka Biber<< Jesi li opet upo u catrnju ili fra cMarijev *****oni vasko -******ka siptarska? ka Ne cujes se od odjeka<<Morbidno,to je ta građanska ! ka Biber<<Vi koji ste izašli iz catrnja najbolje znate kakav je tamo odjek,plaši vas da se ponovo tamo ne vratite,zato ste neurozni,zbog toga vam “siptari” nisu krivi!Kakav govor mržnje !!!!!!!! ka Biber<< Gdje jedan majonerizirani kuroatski glas vrijedi 1/3 semitskog turskog. Woooow. Je li pokrsten jevrej vrijedio kod arijevca crnokosuljasa Djizusa 1/3 pokrstenog grka ili rimljana siptarcino catrnjoserna kozoiebna bjelokapo po*****ena?

Borac sa Žuči

Predsjedniče i zlatni ljiljane oprosti i portalu zbog licemjernog naslova i ovima što te ismijavaju. Da te Bog poživi i neka te do kraja na tom mjestu. Nekad treba i glavom razmišljati. Nije sve u trici.

/ Najnovije