Željko Komšić nakon izbora poslao poruku Borjani Krišto

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Koji lik, pa niste se ni natjecali za isto mjesto.

00

Da servi iz Federacije nisu glasali za Borjanu nebi ni pola osvojila od ovoga čime se hvali !

Sunce

Gospodin!

Ivan

Nije ni čudo što o nama pričaju viceve

Lisičić

***

Divan par

***

MIKI

DOCE I NASI PET MINUTA

Hahaha

***

ŠERIF

Nikako ne mogu da zamislim da ce mi ona zena biti predsjednica. Sta ce ona uraditi i kako predstavljati ovu zemlju, pobogu? ka Hava SJETI SE NEKOH LIKOVA IZ RS KOJI SU BILI NA TOJ POZICIJI..NPR..PARAVAC, DODIK..OPANCI SU NJIHOVO DJETINJSTVO

Kažu

Sejdo sad znamo po broju tvoih glasaca koliko ima mudžahedina u bosni i hercegovini ka Lisičić Ima nas koliko planeta u univerzumu. Mašala!

Tuner

Zar nije Jasna poruka kako ste sundovski pisali do sada

Soni

Što je Šajkača u obliku ..čke? ka Kažu

Gh

Zaboravili ste napisati da je u gorazdu, u kojem zivi svega 23 hrvata, komsic dobio 4000 glasova, ali oni nisu bosnjacki, nikako. Dakle, drugi bosnjacki clan, a hrvatski nikada.

U pravu

Nije ni čudo što o nama pričaju viceve ka Ivan Si Ovane

sparco

Ovih 180 tisuca Bošnjaka koji su glasali za Komšica se osjecaju kao Hrvati cim su glasali za njega.

Jebosim2x

Da servi iz Federacije nisu glasali za Borjanu nebi ni pola osvojila od ovoga čime se hvali ! ka 00 da su Hrvati glasali za komsica dobio bi nudi marijanovo

Gost_Radio_Sarajeva

Otkad je to Željka žena?

root

Poslao joj sms: "sipu ga papanko..."

/ Najnovije